Getty Images
Limuni, naranče, lubenice...

Voćni motivi svježa su alternativa cvjetnom printu: Našle smo odlične komade po povoljnim cijenama

Limuni, naranče, lubenice i trešnje nikada nisu izgledali toliko dobro kao ove sezone. Osim što su ukusni i prepuni vitamina, možemo ih pronaći na majicama, haljinama, ali i torbicama.

Motivi voća poput limuna, naranči, trešanja i lubenica ove su godine našli svoje mjesto na odjeći i modnim dodacima. Voćni printevi savršeno će se uklopiti u vesele ljetne lookove u kombinaciji s espadrilama, otvorenim sandalama, ali i tenisicama.

Iako je ovaj trend postao popularan još prošle godine, i ove se godine može naći u raznim varijantama. Gucci je, primjerice, motiv jagoda uklopio u svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2019., a nama su posebno simpatične haljine s motivom limuna te badići s printom lubenica i naranči. Osim odjevnih predmeta, voćni motivi odlično izgledaju i na torbicama, ručnicima za plažu i ukrasima za kosu pa i nakitu.

Gucci
Spring Summer 2019
Ready to Wear 
Paris Fashion Week, Image: 389769796, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@photoshot.com  London: +44 (0) 20 7421 6000  Los Angeles: +1 (310) 822 0419  Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Avalon Editorial
Profimedia, Avalon Editorial

Jedna od kombinacija koja je odlična i za grad i za posao jest lagana bluza, košulja ili topić uz bijele traperice ili suknju ili pak 'voćna' haljina ili suknja i pletena torba koja se ove godine nosi na apsolutno sve. Sparivanje voćnog printa s neutralnim komadima uvijek je dobar izbor za one prilike koje zahtijevaju nešto suptilnije outfite.

Pregledale smo online trgovine u potrazi za ovim simpatičnim modnim komadima koje možete pogledati u galeriji.

Linker
19. travanj 2024 03:14