BRUNO KONJEVIC/CROPIX/PROFIMEDIA
Divlji zov

Životinjski uzorak vratio se na haljine, kapute, odijela, a obožavaju ga Salma Hayek, Lady Gaga i Sharon Stone

Slavnim holivudskim zvijezdama najdraže su leopardove točkice koje su u novu kolekciju uvrstili i slavni dizajneri poput Roberta Cavallija, Jill Sander te modna kuća Louis Vuitton.

Slavnim holivudskim zvijezdama najdraže su leopardove točkice koje su u novu kolekciju uvrstili i slavni dizajneri poput Roberta Cavallija, Jill Sander te modna kuća Louis Vuitton.

Životinjski uzorci konstanta su u modnom svijetu, a među njima prednjači onaj leopardov. Jedne godine su in, druge out, a čini se da je 2022. ona u kojoj će se ponovo nositi. Oni koji vole čuvati svoju odjeću, sigurno će u svom ormaru pronaći bar neki detalj s životinjskog printom, a po onome što se vidi na modnim pistama, ulicama svjetskih gradova, ali i na poznatim zvijezdama, nosi se apsolutno sve za živopisnim šarama - od kaputa, kombinezona, haljina, odijela, vesti, hlača, torbica, čizmi…

image

Salma Hayek

ENT/SPLASHNEWS.COM/PROFIMEDIA

Tako je i slavni talijanski dizajner Roberto Cavalli svoju ovogodišnju proljetnu kolekciju napunio točkicama i prugicama pa čak i printom lavljih i tigrovih glava. Uzorak je zaintrigirao i inače minimalističku dizajnericu Jill Sander u čijoj se novoj kolekciji mogu vidjeti detalji, ali i cijeli kaput s printom tigrovih šara.

image

Glumica Denise Van Outen

BACKGRID UK/ PROFIMEDIA

Francuska modna kuća Louis Vuitton izbacila je kolekciju torbica Monogram Jungle u kojoj unutar prepoznatljivog loga koristi životinjski uzorak.

Brojne slavne dame nisu odoljele njegovu 'zovu'

image

Adele

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No leopardove točkice očito su slavnim i poznatima najatraktivnije pa se tako ovih dana pjevačica Adele na večeri u Santa Monici pojavila u kaputu od umjetnog krzna s takvim uzorkom.

image

Michelle Pfeiffer

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Točkice voli i holivudska diva Michelle Pfeiffer koja je za šetnju prohladnim Los Angelesom odjenula Guccijev pulover.

image

Joan Collins sa suprugom

BACKGRID/USA/PROFIMEDIA

Elegantnim ga smatra i slavna britanska glumica Joan Collins koja je večernju sportsku kombinaciju upotpunila točkastim sakoom.

image

Glumica i pjevačica Alexandra Shipp

THE MEGA AGENCY/ PROFIMEDIA

Čitajte i: Albina zna kako se poigrati zimskim trendovima: Uz morsku obalu zablistala u neobičnoj kombinaciji

Leopardov uzorak od glave do pete nedavno su odjenule glumice Salma Hayek, Alexandra Shipp, a u haljinama su zablistale Lady Gaga i Sharon Stone.

image

Sharon Stone

ALAMY/PROFIMEDIA
image

Lady Gaga

BACKGRIDUSA/PROFIMEDIA

No i mi u Hrvatskoj imamo veliku ljubiteljicu leopardoivog uzorka, a to je glumica Mia Begović koja s obožava taj uzorak koji nosi desetljećima bez obzira jel ulazi ili izlazi iz mode. Njima ''podiže'' svoje monokromne, najčešće crne kombinacije, bilo da samo doda torbicu s točkicama, rajf za kosu ili šal.

image

Mia Begović

BRUNO KONJEVIC/CROPIX

U svakom slučaju, da bi se ovu zimu i proljeće bilo u trendu, leopardove ''tufnice'' dobrodošlo su osvježenje za zimsko tmurno sivilo i najbolji način da se dočeka buđenje prirode.

image

Pop zvijezda Paula Abdul

BACKGRID/USA/PROFIMEDIA
image

Pjevačica Rita Ora

BACKGRID UK/ PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 23:31