Promo

De Rigo i Fila s ponosom najavljuju nastavak suradnje

De Rigo, jedna od vodećih tvrtki u industriji naočala, i FILA Luxembourg S.àr.l, globalna i matična tvrtka brenda FILA, s ponosom najavljuju obnavljanje ugovora o licenci za dizajn, proizvodnju i distribuciju dioptrijskih okvira i sunčanih naočala s modnim brendom FILA u zemljama Europe, Bliskog istoka, Afrike, Amerike, Australije i Novog Zelanda.

Novi sporazum tvrtki još jednom potvrđuje snažno partnerstva započetog davne 1996. godine koji se nastavlja na obostrano zadovoljstvo. U vrlo dramatičnoj polovnoj godini kao što je bila 2020., FILA Eyewear zabilježila je rast od 9% na globalnoj razini, potaknut posebno prodajnim rezultatima u Europi i Americi.

Brend koji je ispisao povijest tenisa i sportske odjeće, uspio je zadržati titulu ikone pop kulture i sportske rekreacije, demonstrirajući svoj životni koncept čak i na pistama milanskih modnih revija.

Ključ uspješnosti ove robne marke leži u njezinom snažnom identitetu, dobro definiranom pozicioniranju i širokom asortimanu proizvoda. Uz pravu sinergiju dizajna, kvalitete i performansi, kolekcija doseže heterogenu ciljanu publiku međunarodnih potrošača.

image
Promo

"Iznimno smo ponosni na obnovu ugovora koji dodatno potvrđuje dugogodišnji i čvrst odnos naših tvrtki, koji je započeo prije 25 godina lansiranjem prve kolekcije FILA naočala u povijesti.

Tijekom godina koliko radimo zajedno, prešli smo dugi put i nastavit ćemo donositi ikonski stil brenda u svijet naočala ", izjavio je Michele Aracri, izvršni direktor tvrtke De Rigo Vision.

Cjelovita ponuda Fila kolekcije odlikuje se svestranim modelima za urbani lifestyle, sportske modele za sportaše koji traže maksimalnu elastičnost i funkcionalnost i trendi modele za one koji traže modni dodatak.

FILA kolekcije naočala distribuira se putem prodajne mreže De Rigo Vision i najprestižnije svjetske optike.

Linker
18. kolovoz 2022 21:01