ONLINE NATJEČAJ

Deichmann traži novu blogersku zvijezdu

Modna kuća Deichmann u potrazi je za novom blogericom, zaljubljenu u modu i sport. Ako se baviš sportom i vješto barataš modnim trendovima, možda si baš ti nova Deichmannova zvijezda.

Modna kuća Deichmann raspisala je veliki online natječaj u kojem traži novu blogersku zvijezdu. Idealna Deichmannova blogerica zaljubljena je u modu i najnovije trendove. Istovremeno, bavi se sportom i uživa u kombiniranju sportske opreme na razne načine. Prati trendove, kreativna je i drugačija, zna da je važno baviti se sportom ali i u kakvoj opremi vježbati.

Blog pobjednice bit će idućih godinu dana dio Deichmannovog portala Volimocipele.hr za kojeg pišu i poznate modne blogerice Barbara Repe i Ana Karadžole. Deichmann traži modnu blogericu koja će pisati kako o modnim, tako i o sportskim trendovima i kombinacijama. Sve više modnih brendova razvija i dodatno širi svoj sportski asortiman, a nova blogerica će svojim čitateljima pokazati kako i na treningu biti u trendu. Njeni blog postovi bit će, uz portal Volimocipele.hr, podijeljeni i na Deichmann Hrvatska Facebook profilu koji broji više od 190 000 fanova, a tako velika baza zaljubljenika u modu na jednom mjestu čini idealnu platformu za lansiranje još jedne modne zvijezde u blogosferu.

Želiš se prijaviti? Evo kako.

Za prijavu na natjecanje potrebno je snimiti video i napisati tekst kojim ćeš se predstaviti i pokazati zašto bi baš ti trebala biti nova Deichmann blogerica. Predstavi sebe, svoje interese i sport kojim se baviš ili pratiš. Autorice deset najzanimljivijih videa će ući u drugi krug iz kojeg će žiri odabrati tri finalistice, a samo će jedna na idućih godinu dana postati Deichmannova blogerica.

Prijaviti se možeš na dva načina:

  • Ispuni kontakt obrazac (upiši ime, prezime, e-mail, učitaj video, svoju fotografiju i kratak opis)
  • Prijaviti se možeš i putem Deichmann Hrvatska Facebook profila slanjem materijala kroz privatnu poruku u inbox (upiši ime, prezime, e-mail, učitaj video, svoju fotografiju i kratak opis)

promo
Ana Karadžole

Ako si vješta u sportskim i modnim kombinacijama, puna si ideja i voljela bi ih pokazati široj publici, upravo si ti idealna kandidatkinja. Prijavi se!

Rok za prijavu je 18. studenog 2016, a pravila natječaja nalaze se ovdje.

Linker
29. siječanj 2023 19:12