Experience Crikvenica (Health & Outdoor)

Zdravi, aktivni i puni doživljaja u svibnju

Pronađite svoju omiljenu svibanjsku priču na Rivijeri Crikvenici, gdje će proljetne boje biti još ljepše uz Experience Crikvenica (Health & Outdoor), zanimljivi projekt Turističke zajednice Grada Crikvenice koji će povezati zdravlje, aktivnosti na otvorenome, gastronomiju i druženje svih generacija.

image

promo

FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
image

promo

FOTOGRAFIJE: PICASA

Ovu smo kreativnu manifestaciju otvorili Biciklističkim vikendom 14. i 15. svibnja, a obuhvatio je Kids Cro Race Demo, Biciklističku turu by Kristijan Đurasek i 8. XC maraton Crikvenica.

image

promo

Slijedi nam Dječji sportski vikend i Vikend rekreacije 21. i 22. svibnja. Dva će dana crikvenički Trg Stjepana Radića biti mjesto susreta svih željnih rekreacije, opuštanja i zdravog natjecateljskog ozračja, a sve pod budnim okom iskusnih trenera. Male sudionike cjelodnevno očekuju sprave za rekreaciju, trampolini, razni poligoni, veliko odbojkaško igralište, koševi, ljudski nogomet, a vodit će ih devetero animatora. U subotu, 21. svibnja, u 9 h počinju vježbe mobilnosti i istezanja u grupama, namijenjene svim dobnim skupinama. Paralelno će se održavati i popratno-pokazne aktivnosti, poligon za djecu te razna natjecanja. U 16 sati na trgu počinje obiteljsko natjecanje, a dobrodošli su svi članovi obitelji. U nedjelju, 22. svibnja, u 9 h ponovno kreću vježbe na trgu, a zatim i druge aktivnosti. U 16 h je timsko natjecanje na poligonu kondicijske izdržljivosti.

image

promo

image

promo

Posljednji vikend, od 28. do 29. svibnja, jest Vikend veslanja i šetnje. U Jadranovu će se tijekom oba dana održavati Kup regata, natjecanje u veslanju u ukupno 22 veslačke discipline. U subotu, 28. svibnja će biti Regata kupa, a u nedjelju utrka osmeraca, atraktivne veslačke discipline. Osim na moru, aktivno će biti i na kopnu uz organiziranu interpretativnu šetnju duž Rivijere Crikvenice. Zanimljivo će biti i u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici, gdje će se od 27. do 29. svibnja održavati 33. Međunarodni turnir veterana u košarci Old Stars Zagreb 2022.

image

promo

A kako ljubav, ali i zdravlje, ide kroz želudac, naravno da će se naši vrsni kuhari u odabranim restoranima pobrinuti da uživate u zdravim menijima po promotivnim cijenama. Meniji su zamišljeni u tri slijeda do 150,00 kn ili pet sljedova do 250,00 kn. Odabrani restorani i hoteli na Rivijeri Crikvenici jesu: Boutique hotel Esplanade, Burin, hotel Crikvenica, Karoca, Rosalia (Heritage Hotel Stypia), Trabakul u Crikvenici, Domino u Dramlju te Kantunić, Riva i Ulika u Selcu.

image

promo

Kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će ustanove Rivijere Crikvenice, Thalassotherapia Crikvenica i Terme Selce, imati posebnu ponudu tretmana i usluga.

Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na rivieracrikvenica.com i Facebook stranici Crikvenica – Croatia.

Rivijera zdravlja vas očekuje!

Linker
20. travanj 2024 05:47