PROMO
ARGENTUM

Fuzija luksuza i high street komada u Argentumu

Najveći hrvatski brand srebrnog nakita donosi neodoljive motive za zimu 2019/ 2020

Trendy komadi srebrnog nakita s akcentom na sjaj glavno su obilježje nove kolekcije koju je Argentum predstavio za ovu zimu kao savršena uvertira u sezonu slavlja i blještavila.

PROMO

Matirane šljokice srebra, geometrijski oblici u kombinaciji s atraktivnim biserima, ringovi raznih veličina, oblika i boja samo su neki od trendova koje nosimo ove zime.

Prošla kolekcija osvojila je Instagram, a slične oblike možemo pronaći i sada - nove geometrijske naušnice, narukvice s blistavim trokutićima, krugovima, i popularnim karikama, kao i prstene i ogrlice koje ćete bez sumnje poželjeti nositi već za idući izlazak.

PROMO

Tu je i mnoštvo sjajnih cirkona novog dizajna koji su nezaobilazni komadi za dnevne i večernje stajlinge.

PROMO

Ne zaboravimo i na romantične zimske motive koji će svojim chic dizajnom savršeno upotpuniti svaki sweater weather look. Stilizirane pahuljice, zvjezdice i ostale zimske motive Argentum naglašava sjajnim cirkonima i biserima koji neodoljivo podsjećaju na zimski sjaj i najavljuju ovo romantično razdoblje.

PROMO

Narukvice špagice sa srebrnim motivima popularne su kroz sva godišnja doba, pa tako svoju vladavinu „it“ komada nastavljaju i ove zime. Razigrani motivi i špagice u bojama razveselit će i najtmurniji dan slijedeći zlatno pravilo layeringa – što više to bolje.

PROMO

Za modni savjet oko nove kolekcije Argentum poručuje - nosi se uz osmijeh.

Linker
25. travanj 2024 21:25