NAGRADNI NATJEČAJ

GLORIA.HR NAGRAĐUJE VAS NOVEXPERT BLAGDANSKIM POKLON PAKETOM S HIJALURONSKOM KISELINOM

Booster serum s hijaluronskom kiselinom i Lip Up Booster

Novexpert je francuski brand koji se može pohvaliti inovativnim pristupom njezi kože, iako je vrlo mlad brand, postavlja nove granice i trendove.

Trenutačno je jedina kozmetička linija koja je 100% prirodna i gdje je to jasno i naznačeno na pakiranju. To znači da ima 0% konzervansa uključujući i one dozvoljene koji se nalazi na europskoj listi dozvoljenih konzervansa. Ne sadrži eterična ulja niti alkohol.

Novexpert proizvodi sadrže molekule već prisutne u našoj koži za savršeni učinak na koži. Proizvodi su sigurni i certificirani za trudnice i dojilje.

Kako biste svojoj koži omogućili izvanrednu i profesionalnu njegu, dvjema gloria.hr čitateljicama poklanjamo dva NOVEXPERT poklon paketa.

Igrajte se s nama na Instagram profilu Gloria.hr i osvojite poklon paket. Poklon paket je prava poslastica i sastoji se od Booster seruma za lice s hijaluronskom kiselinom i Lip´up boosterom za usnice.

Booster s hijaluronskom kiselinom nametnuo se kao osnovna njega koja čuva kožu od znakova starenja zahvaljujući vrlo visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline. Upotrebom u kombinaciji s Lip´up boosterom za usnice sa sigurnošću možete pozdraviti dehidriranu kožu i zaljubiti se u svoju novu puniju, hidratiziranu kožu, bez znakova starenja.

Sve detalje nagradnog natječaja potražite ovdje.

Nagradni natječaj traje od 11.11.2020. do 17.11.2020. godine u 23:59 sati. Pravila potražite ovdje.

Sretno svima!

Linker
23. travanj 2024 16:48