VRIJEME ZA SHOPPING

Kada se spoje dvije najdraže stvari svih shoppingholičarki: popusti i predivne cipele, znate da je došlo vrijeme za shopping!

Kanadski brend ALDO ovih dana ima fenomenalnu akciju u kojoj su sve sandale i natikače iz ljetne kolekcije snižene 30%! Ova akcija vrijedi u svim ALDO poslovnicama kao i na ALDO web shopu i odlična je prilika da svoj ormar obogatite nekim od najljepših modela od kojih se nećete odvajati cijelo ljeto!

image
Aldo promo

Ponuda sandala u Aldu ove sezone bogatija je nego ikad: sandale za svečane prigode, natikače ili sandale na visoku i punu petu su must have komadi za kojima posežemo čim temperature počnu rasti.

image
Aldo promo

Neki od najatraktivnijih modela koje možete pronaći u ljetnoj kolekciji su predivne ravne i sandale s viskom potpeticom za svečane prilike u kojima ćete zablistati na ljetnim vjenčanjima i proslavama, ali i u svim trenucima kada želite izgledati i osjećati se posebno.

Osim svečanih modela, popust od 30% možete iskoristiti i na brojne modele natikača koje su ove sezone dostupne u raznim varijantama: od modela u jarkim bojama s potpeticama do jednostavnih ravnih modela u neutralnim bojama koje ćete moći kombinirati uz sve dnevne ljetne outfite!

image
Aldo promo

Jedan od omiljenih modela kojima je teško odoljeti su i sandale s potpeticom koje uvijek izgledaju elegantno i trendy, a također dolaze u raznim izdanjima: od modela u vibrantnim bojama i printevima do vječnih klasika: crnih ili bež sandala koje fenomenalno funkcioniraju u svečanim, ali i casual kombinacijama. Neizostavne su i sandale na punu petu uz koje dobivate sve prednosti cipela s visokom potpeticom uz dodatnu stabilnost i udobnost!

image
Aldo promo

ALDO u ovoj akciji nije zaboravio ni na muškarce koji do nedjelje također mogu kupiti neke od modela natikača za ljetne dane: od ekološki održivih modela iz ALDO Love Planet kolekcije i gumenih natikača idealnih za plažu ili neobavezne aktivnosti do elegantnijih kožnih modela koji će pristajati formalnijim odjevnim kombinacijama.

image
Aldo promo

Iskoristite ovu primamljivu akciju i obogatite svoju garderobu novim parom ljetne obuće koja je do 20.6.2021. snižena 30%! Posjetite Aldo trgovine u Zagrebu, Splitu i Rijeci ili Aldo web shop gdje uz promo kod: SANDALE ostvarujete 30% popusta na najljepše ljetne modele!

Linker
25. travanj 2024 05:33