Mass promo
 FOTOGRAFIJE:
Promo

Krokodilski uzorak na obući – hit ove jeseni!

Opušteni i ležerni stil vrlo je lako učiniti posebnim. Idealno rješenje ako ove jeseni želite biti stilski dotjerani nalazi se u obući s krokodilskim uzorkom! Gležnjače i vojničke čizme s krokodilskim uzorkom, kao glavni jesenski hit, svakoj modnoj kombinaciji dodat će dašak elegancije pa u ovoj obući sigurno nećete proći nezamijećeno.

image
Kolaž Mass
FOTOGRAFIJE:

Vojničke čizme s krokodilskim printom obuća su koju nije teško kombinirati s različitim odjevnim stilovima, a također se izvrsno podudaraju sa svim vrstama uzoraka. Šik kombinacija mogu biti crne ili crvene vojničke gležnjače s krokodilskim uzorkom, bijela košulja i karirana jakna. Istaknuti ovogodišnji trend čine i  bijele „kroko“ vojničke gležnjače, koje su već osvojile srca modnih entuzijastica.

image
Kolaž Mass
FOTOGRAFIJE:

Ako niste oduševljeni životinjskim uzorcima, u svim Mass trgovinama na raspolagnju su i gležnjače koje na sebi imaju samo dašak krokodilskog uzorka, kao primjerice na dijelu oko pete. Djeluje divlje, ali u stvarnosti je profinjeno! Ovakav stil možete postići i u mokasinama s krokodilskim uzorkom.

image
Kolaž Mass
FOTOGRAFIJE:

U svim Mass trgovinama i na web shopu nalazi se impresivan izbor obuće s krokodilskim uzorkom .

Mass, obuća za vas!

www.mass-shoes.com 

Linker
23. listopad 2020 08:06