Lana Jurčević poklanja besplatna ljetovanja, kozmetiku, shoppinge i kozmetičke usluge u vrijednosti od 25 000 kn!

Preplanuli ten uz zdrav izgled kože san nam je svakoga ljeta, no pronaći pravi proizvod koji nam daje željenu nijansu i sjaj, a ne djeluje štetno na kožu, nije lak zadatak. Za to se već tri godine brine domaći brend La PIEL, čija osnivačica i pjevačica Lana Jurčević od početka stavlja imperativ na prirodne i najkvalitetnije sastojke.

Povodom svog trećeg rođendana, Lana i La PIEL tim su pripremili brojna iznenađenja.

image
La PIEL

Uz svaku narudžbu, kupci su na poklon dobivali poklon La PIEL-ov lip balm, a oni najsretniji dobili su svakog dana i telefonski poziv od Lane osobno koja je slučajnim odabirom, jednu online narudžbu odnosno kupca nagrađivala s još jednim proizvodom po želji, kao dodatnim poklonom od nje i La PIEL-a.

BITI ĆE ČAK 22 DOBITNIKA!

No to je samo mali dio La PIEL-ovog rođendanskog slavlja jer ovaj tjedan (do nedjelje, 25.7.2021.) traje veliki GIVEAWAY na njihovom Instagram (@la_piel) i Facebook (La PIEL by Lana Jurcevic) profilu u kojem sve vas brend nagrađuje s brojnim nagradama u ukupnoj vrijednosti od čak 25.000 kuna! La PIEL će usrećiti čak ukupno 22 dobitnika koji će osim La PIEL proizvoda moći uživati u sljedećim nagradama: vikendu u Opatiji (2 noćenja za dvije osobe), željenim tretmanima u salonu po vlastitom izboru (masaža, šminkanje, nokti itd.), Zara poklon bonovima, eskluzivnim šampanjcima.. Kako sudjelovati u nagradnoj igri možete pronaći na njihovom Instagram (KLIKNI) ili Facebook (KLIKNI) profilu.

image
La PIEL

Brojna iznenađenja i darivanja povodom trećeg rođendana brenda potvrdila su zašto je La PIEL omiljeni brend brojnih Hrvatica. Kupci, kojima se osigurava najbolja kvaliteta i prirodno porijeklo proizvoda, uvijek su im na prvom mjestu, stoga je i ovog ljeta jedan od La PIEL-ovih bestsellera – Beach BABE brončano maslac ulje sa šljokicama neizostavni dio svake torbe za plažu.

image
La PIEL
Linker
24. travanj 2024 12:45