LIU JO ove jeseni uspostavlja nova modna pravila

Za dame koje su navikle svoje odjevne kombinacije uvijek obogatiti elegantnom notom, LIU JO brand je i ove sezone ostao vjeran svom jedinstvenom profinjenom dizajnu. Iako stilski nije došlo do velikih odstupanja u odnosu na dizajn na koji smo do sada navikli, brend ove sezone glasnije nego ikada prije slavi život i šalje poruku o uživanju u svakom danu.

„Viviamo“ je naziv kampanje za jesen/zimu 2021 i baš kao što se može i naslutiti iz samog imena, LIU JO u ovoj sezoni slavi nova iskustva, podržava preuzimanje inicijative i svojim kreacijama uspostavlja nova pravila.

Odvažno se poigrajte svojim klasičnim kombinacijama, istražite sve mogućnosti poslovne elegancije i obogatite ih nekim ležernijim komadom. Karirane blejzere uparite s denimom, a ravnim čizmama do koljena dodajte upečatljivu završnicu.

image
Liu JO savršene modne kombinacije
Promo

Kreativni tim osim što se pobrinuo i osigurao da traper modeli u novoj kolekciji sjaje punim sjajem, velika pažnja je posvećena i elegantnijim komadima. Svi ljubitelji poslovne elegancije ove sezone definitivno će imati izbor i bilo da volite cigaret modele hlača ili se prije opredjeljujete za široke krojeve, jedno je sigurno, u novoj LIU JO kolekciji pronaći ćete svog favorita.

image
Liu JO jesenska kombinacija
Promo

Kada od basic komada napravite vaše savršene kombinacije, ostaje samo upotpuniti look nekim modernim asesoarom. Neka vaša marama ispriča posebnu priču i postane statement komad koji će privući pažnju gdje god da se pojavite.

image
Liu JO statement komadi
Promo

Odabrani modeli iz jesenske kolekcije dostupni su u trgovinama Liu Jo u shopping centrima Arena Zagreb i Joker centar, kao i u Fashion&Friends trgovinama. Istražite kolekciju i online na webshopu fashionandfriends.com.

Linker
23. travanj 2024 17:56