Promo

Merkur osiguranje otvorilo Polikliniku Wellife

S 30.11.2020. u Zagrebu je na adresi Ulica Ljudevita Posavskog 31, na 4. katu poslovne zgrade Merkur osiguranja s radom započela novouređena Poliklinika Wellife. Osnivač i vlasnik poliklinike Wellife je Merkur osiguranje d.d.

Moderan i funkcionalno uređen prostor, pristupačna lokacija, najsuvremenija oprema te zdravstvene usluge iz područja interne i fizikalne medicine kao i ugledni stručnjaci, garancija su kvalitetne medicinske usluge za sve pacijente.

Suvremena dijagnostika te individualna terapija i rehabilitacija u ugodnom prostoru bez dugih čekanja uz ljubazno i profesionalno zdravstveno osoblje, garancija su bržeg i bezbolnijeg povratka u svakodnevni život uz kvalitetno rješenje zdravstvenog problema.

image
Zagreb, 271020. Poliklinika u sklopu Merkur osiguranja. Foto: Boris Kovacev/CROPIX
FOTOGRAFIJE: BORIS KOVACEV/CROPIX CROPIX

„Otvaranjem poliklinike želimo klijentima pružiti komplementarnu nadogradnju našem dodatnom zdravstvenom osiguranju kako bismo omogućili usluge u skladu s najsuvremenijim trendovima u zdravstvu.” izjavio je Robert Vrca, predsjednik Uprave Merkur osiguranja.

Otvaranjem Poliklinike Wellife, Merkur osiguranje podiže cjelokupno iskustvo obavljanja pretraga i liječenja na znatno višu razinu, čime osnažuje svoju poziciju privatnog zdravstvenog osiguratelja u Republici Hrvatskoj.

Linker
16. travanj 2024 15:25