SHOPPING PRILIKA MJESECA

MODNA INSPIRACIJA: Četiri poslovne kombinacije s kojima nikada nećete pogriješiti

Prošlo je vrijeme godišnjih odmora, a ovosezonski trendovi već su poprimili svoje jesensko ruho. Želite odabrati idealan poslovni look koji će naglasiti vašu osobnost i biti u skladu s trendovima? Trgovine Avenue Malla donose vam pregršt modela koji će oduševiti sve ljubitelje business casual stila! Posjetite Avenue Mall u subotu, 10. rujna, Sretna Desetka idealna je prilika da osvježite svoju garderobu najpoželjnijim modelima na super popustima!

Ove sezone popularne su prozračne bluze i klasične hlače na crtu, koje ćete lako kombinirati s najdražim cipelama na petu ili modnim dodacima.

Nadolazeće godišnje doba ljubiteljicama mode omiljeno je upravo zbog mogućnosti poigravanja raznim modnim kombinacijama. No, ne pretjerujte s modnim dodacima već odaberite klasičnu crnu torbu i maramu u boji kako bi začinili neutralnu kombinaciju.

Muškarci mogu birati između kombinacija u neutralnim tonovima ili popularne oker boje i plavih tonova.

Bijela košulja i poslovne hlače klasičan su izbor s kojim nikada nećete pogriješiti. Za potpuni look odaberite praktičnu torbu u boji remena i uskladite ih s omiljenim cipelama.

Iskoristite jedinstvenu priliku i posjetite Avenue Mall ove subote, brojne trgovine pripremile su pregršt popusta i super pogodnosti samo za vas!

Što vas sve čeka otkrijte na linku!

Linker
20. travanj 2024 02:22