LJEPŠA STRANA ISKUSTVA

Nova anti-age kampanja Poliklinike Bagatin „Pokažite ljepšu stranu iskustva“

Godine koje ostave trag na licu najčešće su pod strogim povećalom društva i žena samih. Ipak, od bora na licu, o bogatom životnom iskustvu žene puno bolje govore njezina individualna postignuća, ostvareni ciljevi i životne pobjede. Na tragu tog zaključka dolazi i naziv nove kampanje Poliklinike Bagatin “Pokažite ljepšu stranu iskustva” kojom se pozivaju žene da postave neke nove imperative ljepote koje će, uz svakodnevne obveze, marljivo njegovati. Jer znamo da doista postoje ljepši načini kojima se može naglasiti životno iskustvo.

Današnje moderne žene gospodarice su vlastitog života. Grade uspješnu karijeru, društveno su aktivne, imaju jasno definirane ciljeve i viziju, voljene su i cijenjene. Svi im se dive, uživaju u njihovoj snazi i dostojanstvu. I one same svjesne su snage koju posjeduju i pršte samopouzdanjem. Taj osjećaj, naravno, ne rađa se preko noći, on se gradi godinama i dolazi s iskustvom i zrelošću. U tome i jest ljepota života. Ljepota je prepustiti se svim blagodatima koje godine, odnosno, iskustvo donosi.

Nova kampanja za tretmane lica

Ambasadorice Poliklinike Bagatin, Ecija Ojdanić, Ivana Husar i Ana Begić Tahiri, upravo su te žene – žene čije se iskustvo ne vidi u broju bora na njihovom licu, već u broju svih odrađenih glazbenih nastupa, kazališnih predstava, serija i emisija. Čak tri stvari su im zajedničke – pozornica kao drugi dom, poslovni uspjesi kojima se svi divimo te svakodnevna briga o koži lica koja je jedan od najvažnijih dijelova našeg tijela.

Ecija, Ivana i Ana ponosno su stale pred objektiv poznate fotografkinje Mare Milin i s osmijehom na licu spremno pozirale pokazujući sve svoje savršene nesavršenosti. Vizažistica Simona Antonović, prirodnim i decentnim make-upom dodatno je naglasila njihovu ljepotu, a za frizure se pobrinuo hair stylist Domagoj Vidaković.

Koji su idealni anti-age tretmani?

Svakom tragu starenja u Poliklinici Bagatin pristupa se individualnim i cjelovitim pristupom, bez iznimke. Zahvaljujući bogatoj ponudi Poliklinike, sa preko 60 različitih tretmana za njegu lica, tim estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa svakoj je ambasadorici odabrao najbolje tretmane za njihovu kožu.

Divnu Eciju podvrgnuli smo laserskom pomlađivanju. Ovim anti-age tretmanom zateže se koža lica, uklanjaju se sitne kapilare i reduciraju se mrlje na koži. Plitke bore na licu, kao i ožiljci od akni, postaju stvar prošlosti, a koža poprima nove, mladenačke teksture.

Našoj najmlađoj ljepotici, Ivani, odabrali smo tretmane za prevenciju starenja kože koji će odmah ostaviti traga na tonusu i teksturi njezinog mladenačkog lica. Med Visage neinvanzivan je ultrazvučni tretman u kombinaciji s radiofrekvencijom kojim se zateže opuštena koža te se vraća i održava mladolik izgled lica, vrata i dekoltea. U kombinaciji s Reviderm mikrodermoabrazijom, minimiziraju se borice, ujednačava ten, uklanja se odumrli sloj stanica čime se potiče rast novih stanica, kao i prirodno stvaranje kolagena.

S godinama koža počinje gubiti hijaluronsku kiselinu, potkožnu masnoću i elastičnost. Kao posljedica toga stvaraju se mimičke bore, a koža postaje umorna i bez sjaja. Kod prekrasne Ane tom smo problemu doskočili Juvederm dermalnim filerima pomoću kojih se popunjavaju bore, vraća izgubljeni sjaj, hidratizira koža i, ono najbitnije, zadržava prirodan izgled lica.

Cjelovit i individualan pristup svakom klijentu

Kao veliki zagovornici cjelovitog pristupa, gotovo uvijek koristimo kombinaciju tretmana iz naše bogate ponude. Jer samo uz različite tehnologije i pristupe njezi kože lica, stvaramo idealan program te na taj način postižemo najbolje i, još važnije,

dugotrajne rezultate. Stoga je preporuka prije svakog tretmana napraviti VISIA profesionalnu analiza kože lica, kojom se dobiva detaljan uvid u stanje i problematiku vaše kože. Najmodernija tehnologija omogućava definiranje idealne kombinacije tretmana za svakog pojedinog klijenta.

Svi navedeni anti-age tretmani Poliklinike Bagatin izbrisat će tragove starenja i staviti naglasak na ljepšu stranu vašeg životnog iskustva.

Poliklinika Bagatin – briga o klijentu na prvom mjestu

Utemeljena 1995. godine kao privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju, Poliklinika Bagatin danas je vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj, a svoje usluge pruža na čak dvije lokacije u Zagrebu. Uz pomoć stručnog i predanog medicinskog osoblja, može se pohvaliti reputacijom pružanja vrhunskih zdravstvenih i estetskih usluga svojim klijentima.

Poliklinika Bagatin je inovativna poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, i sve to uz pomoć stručnih doktora iz čak 7 grana specijalizacija i vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. Zadovoljstvo klijenata najmjerodavnije je za Polikliniku Bagatin a krajnji cilj je pružanje cijenjenim klijentima trajno njegovanje i uslugu usmjerenu na rezultate s efikasnošću bez premca.

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici www.facebook.com/bagatinclinic ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

Linker
19. travanj 2024 22:19