Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster

 HERBALIFE

Novo iz Herbalife Nutritiona: Collagen Skin Booster

Nahranite svoju kožu iznutra i pripremite ju na sve vanjske utjecaje. U svoju beauty rutinu uvrstile su ga i beauty influencerice Lukrecija Dragić i Elena Dizdar.

Naša koža pamti i prva je na udaru svih vanjskih prilika i neprilika, zato kada govorimo o njezi trebamo dobro promisliti. Najvažnije je da ju krenete hraniti iznutra. Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster najnoviji je dodatak liniji proizvoda Herbalife SKIN u Hrvatskoj. Collagen Skin Booster sadrži peptide kolagena pod nazivom Verisol® P za koje je znanstveno dokazano da ublažavaju bore te poboljšavaju elastičnost kože*. U to su se uvjerile i hrvatske influencerice Lukrecija Dragić i Elena Dizdar, koje su ga uvrstile u svoju beauty rutinu.

Koža pamti

Naša koža jasno pokazuje sve znakove starenja i umora. Zato je iznimno važno osim njege izvana, obratiti pažnju na njegu iznutra. Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster je proizvod bogat ključnim vitaminima (A, C, E, niacin i biotin) i mineralima (cink, selen, bakar i jod) koji doprinose održavanju zdravlja kože, kose i noktiju**. Niskokaloričan je, ne sadrži gluten i dostupan je u osvježavajućem okusu jagode i limuna. Idealan je i kao priprema za ljeto jer je kod njegovog djelovanja primijećeno smanjenje vidljivih znakova celulita nakon tri mjeseca redovnog korištenja*. U svoju beauty rutinu uvrstile su ga i beauty influencerice Lukrecija Dragić i Elena Dizdar.

"S godinama sam naučila kako su elastičnost i prirodni izgled kože važni i kako na njih utječe mnogo faktora. Jedan od njih je svakako i njega iznutra. Unos ključnih tvari, vitamina i minerala od iznimne je važnosti, a moja koža mi je na tome itekako zahvalna od kad koristim Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster." izjavila je Lukrecija Dragić

image

Lukrecija Dragić, Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster

HERBALIFE

"Otkako sam Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster uvrstila u svoju beauty rutinu osjećam kako je moja koža prodisala-."izjavila je Elena Dizdar.

image

Elena Dizdar, Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster

HERBALIFE

Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster

Collagen Skin Booster jedan je od najbolje prodavanih Herbalife Nutrition proizvoda, a sada je dostupan i u Hrvatskoj. Da biste Collagen Skin Booster uključili u svoju dnevnu rutinu njege kože, jednostavno jednom dnevno dodajte jednu mjericu u 250 ml vode, pomiješajte i popijte. I to je sve! "Radujemo se što ćemo s proizvodom Collagen Skin Booster i u Hrvatskoj poticati zdrav izgled kože iznutra zahvaljujući sastojku Verisol® P, za koji je znanstveno dokazano da daje rezultate", rekao je Goran Nikolić, generalni direktor kompanije Herbalife Nutrition za jugoistočnu Europu.

Collagen Skin Booster od sad možete nabaviti kod svog Herbalife Nutrition Nezavisnog Distributera ili ispunite obrazac na https://kontakt.herbalife.hr/

*Rezultati na borama oko očiju i elastičnosti kože vidljivi su nakon 4 tjedan, a prvi rezultati u smanjenju vidljivih znakova celulita nakon 3 mjeseca.

**Biotin, jod, vitamin A i cink doprinose održavanju zdrave kože. Biotin, selen i cink doprinose održavanju zdrave kose. Selen i cink doprinose održavanju normalnih noktiju.

Linker
23. lipanj 2022 12:24