Ove godine uljepšajte blagdane uz Kiehl’s

Kiehl’s predstavlja ovogodišnju blagdansku kolekciju u suradnji sa svjetski priznatom grafičkom umjetnicom Janine Rewell

Svake godine Kiehl’s potiče kupce diljem svijeta na dijeljenje radosti s osobama do kojih im je stalo tijekom blagdana, a najbolji je način za to limitirana kolekcija najomiljenijih Kiehl's formula u ambalaži razigranog dizajna!

Kolekcija se sastoji od 6 proizvoda u limitiranim količinama, a među dostupnim proizvodima nalaze se Kiehl's klasici poput maslaca za tijelo Crème de Corps, ulja za lice Midnight Recovery Concentrate, balzama za usne Butterstick Lip Treatment, kreme za lice Ultra Facial Cream, mirisnog sapuna za tijelo i tonera Calendula Herbal-Extract Toner.

Ako ste u potrazi za pravim iznenađenjem, tu je jedinstveni adventski kalendar uz koji se kupcima pruža svakodnevna doza radosti Kiehl’sa, a cijelu priču zaokružuju dizajnirane poklon kutije koje dolaze besplatno uz svaku kupnju poklona.

Počastite sebe ili osobu do koje vam je stalo s Kiehl's adventskim kalendarom koji skriva 24 omiljene Kiehl's formule. Na ilustracijama ovog limitiranog izdanja je prikazan povratak Mr. Bonesa kući za blagdane, u izvornu Kiehl's ljekarnu u New Yorku.

Linker
25. travanj 2024 03:48