neodoljive i nosive

Pastelne boje hit su ovog proljeća

Kako bolje dočekati proljeće nego uz vesele i razigrane nijanse? Pastelne boje dominiraju svjetskim modnim pistama već dugi niz sezona, a razlog je vrlo jednostavan – neodoljive su i iznimno nosive.

Bez obzira na to hoćete li se odlučiti za potpuno pastelni look od glave do pete ili za samo nekoliko statement komada, pastelni kolorit vam garantira da nećete pogriješiti.



Samim dolaskom toplijih dana, nerijetko se ne možemo odlučiti kod odabira idealne torbe za svaki dan, ona ujedno treba biti funkcionalna, ali i trendi. CCC Shoes & Bags donosi idealne modele torbi upravo za ovakve slatke dileme.


Svojim nježnim ružičastim i plavim bojama s lakoćom se uklapaju u strogi poslovni look, ali i kombinacije s lepršavim haljinama. Torbe u prljavo rozoj te u boji leda idealne su veličine za svakodnevno nošenje, a neupadljivi kolorit lako će se uklopiti u svaki outfit. Naravno, CCC Shoes & Bags nudi opciju i za ljubiteljice romantične klasike koje neće odoljeti crno-bijelom modelu s elegantnim detaljem u vidu crne mašne.



Kada su pastelne nijanse kod obuće u pitanju, možete trendi boje prilagoditi svakoj situaciji. Nude salonke dobile su pravi mali proljetni makeover pastelnim ružičastim, plavim i zagasito smeđim bojama koje asociraju na akvarel.

Stabilna peta i potplata osiguravaju udobnost u svakom trenu. Za još toplije dane i savršen look za šetnju gradom, odaberite peep-toe sandale u puderastoj nijansi s odličnim detaljem drvene potpetice.



A sportska elegancija također dolazi u pastelnoj boji, ovoga puta prekrasnoj modroj nijansi. Model tenisica krasi i deblja potplata koja se odlično slaže sa skinny modelima hlača, ali jednako dobro izgleda uz plisirane suknje i haljine midi i maxi dužine.



Ako se još uvijek niste odlučili na injekciju pastelnih nijansi, sjetite se samo kako ove boje možete uskladiti uz svaki stil – poslovni, romantičan, boho, ali i za elegantne večernje kombinacije. Stoga, odaberite svoje favorite i uživajte u prekrasnom pastelnom proljeću!

Linker
23. travanj 2024 06:49