Promo

Povežite se brzo i jednostavno s najboljim online instruktorima u Hrvatskoj

Kad roditelji primijete da djeca imaju poteškoća s praćenjem i razumijevanjem školskoga gradiva, mudro je zatražiti pomoć stručnjaka i bez odgode nadoknaditi propušteno znanje. No kako pronaći visokokvalitetnoga, pouzdanoga i fleksibilnog instruktora koji će se prilagoditi specifičnim potrebama učenika? Uz to, kako „ugurati” instrukcije u gust raspored između nastave i brojnih izvanškolskih aktivnosti?

Jedinstven odgovor na pitanje koje zaokuplja generacije roditelja diljem svijeta nudi Teorem – inovativno online tržište instrukcija koje povezuje više od 100 provjerenih i recenziranih instruktora s učenicima i studentima u svakom, pa i najmanjem naselju u Hrvatskoj.

Ušteda vremena

Za sve roditelje i učenike koji trebaju pomoć u učenju Teorem je kreirao jedinstvenu virtualnu učionicu u kojoj vrhunski ocijenjeni instruktori za sve predmete u osnovnoj i srednjoj školi drže predavanja jedinstveno „skrojena” za svakog učenika, u trajanju od 50 minuta, koristeći se interaktivnom pločom za zajednički rad i rješavanje zadataka. Komunikacija se održava preko videopoziva, bez potrebe za instaliranjem različitih aplikacija. Sustav rezervacije termina je siguran i jednostavan, a osiguran je i tim za 24-satnu podršku instruktorima i učenicima. Dodatna je povlastica, po kojoj se Teorem ističe na tržištu online instrukcija, neograničena mogućnost gledanja svih predavanja, što učenicima daje priliku za ponavljanje gradiva, a roditeljima pruža uvid u proces napretka.

image
Promo

Samo nekoliko klikova

Jedna od pogodnosti koja se najviše sviđa roditeljima upravo je mogućnost besplatnog videopoziva i razgovora s instruktorima prije njihova angažmana. Tako roditelji unutar te najveće online zajednice instruktora u Hrvatskoj mogu odabrati instruktora koji im najbolje odgovara, a instruktor će utvrditi potrebe djeteta i odrediti idealan plan učenja.

Učenicima se najviše sviđaju interaktivne vježbe i zabavan dizajn, videopoziv na koji su navikli tijekom nastave na daljinu te mogućnost ponovnoga gledanja predavanja. Cijene instrukcija kreću se od 10 eura.

Način korištenja Teoremovih instrukcija jednostavan je: nakon registracije korisnici će sve što je potrebno pronaći na platformi. Mogu nadgledati napredak, mijenjati vrijeme instrukcija, rezervirati nove termine, otkazati ih ili kontaktirati s instruktorom, sve u samo nekoliko klikova.

image
Promo

Individualan pristup

Na pitanje zašto odabrati online individualne instrukcije, u Teoremu ističu da one omogućuju potpuno prilagođen pristup učenju jer uzimaju u obzir specifične potrebe, ciljeve i tempo učenika. Instruktor se može usredotočiti na identificiranje i rješavanje konkretnih poteškoća ili problema učenika, što često nije moguće u većim skupinama. Osim toga, u interakciji jedan na jedan učenici se osjećaju sigurnije i manje sramežljivo, postavljaju pitanja ili izražavaju svoje dvojbe, što dugoročno dovodi do većeg samopouzdanja.

Kad se tomu pribroji najfleksibilniji pristup učenju (s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme!), različite cijene instrukcija i najopsežnija baza s referencijama i recenzijama svih dostupnih instruktora, jasno je da je posrijedi izvrsno osmišljen i detaljno prilagođen sustav online instrukcija koji školarcima daje vjetar u leđa, a roditeljima pruža sigurnost u izboru najboljeg rješenja za specifične potrebe njihove djece. S povjerenjem se oslonite na Teoremov tim s uvijek dostupnim i pouzdanim instruktorima!

Linker
12. lipanj 2024 18:21