Pronašli smo outfite inspirirane rock estetikom - jednim od glavnih trendova sezone

Ove jeseni na velika vrata vraća se moda nadahnuta devedesetim i ranim 2000-im godinama, s prizvukom rocka i bajkerskog stila, a upravo takvim modelima može se pohvaliti brend Replay koji već dugi niz godina njeguje estetiku buntovnog i autentičnog stila. Kožne jakne, statement čizme, oversized hlače i majice neki su od artikala bez kojih su kombinacije u ovom stilu nezamislive, a na policama Replay trgovina pronašli smo esencijalne komade koje ne smijete propustiti ako u svoju jesensku garderobu želite dodati it modele koje će svi željeti.

Hit sezone - cargo hlače jedan su od najpoželjnijih artikala koji su u svoje kolekcije uvrstili gotovo svi veliki brendovi, a u Replay ponudi ih možete pronaći u nekoliko boja i varijanti, a za posebno cool dojam Replay predlaže kombiniranje s predimenzioniranim crop topom ili džemperom i bajkerskim čizmama.

image
Danko Šimunović
image
Danko Šimunović

Kada govorimo o obući, osim klasičnih bajkerskih modela koji su uvijek u trendu i dio stalne garderobe svake poznavateljice mode, ove sezone nosit će se i čizme s robusnim džonom bez kojih nijedan outfit u rokerskom duhu neće biti potpun. Iako glomazne, ove čizme iznimno su lagane i nosive: za pravi Replay stil kombinirajte ih uz popularne cargo hlače ili haljine i suknje. Osim praktične funkcije, čizme ove sezone često postaju okosnica modnih kombinacija i pravi statement detalj koji podiže cijeli look.

image
Danko Šimunović
image
Danko Šimunović

Ako ste mislili da su haljine rezervirane samo za ženstvene outfite, varate se. Uz moćnu kožnu jaknu s resicama i masivne čizme definitivno ćete ostaviti snažan dojam, a spajanje ženstvenih modela s „grubljim“ komadima odlična je tehnika za kreiranje drugačijih i ekspresivnih lookova. Romantična, lepršava haljina tako uz dojmljiv kožni komad ili chunky čizme u sekundi postaje glavna zvijezda rokerske kombinacije!

image
Danko Šimunović
image
Danko Šimunović

Ukoliko u planiranju svojih outfita ipak preferirate bazičnije komade, s jednostavnom, vječnom kombinacijom bijele majice kratkih rukava i opuštenog jeansa ili jednobojnog crnog kombinezona također ćete postići casual look s primjesom rokerske estetike. I u ovom slučaju ne zaboravite čizme koje će začiniti cijelu modnu priču.

image
Danko Šimunović
image
Danko Šimunović

Ako ste ljubiteljica odvažnih i cool komada i želite svoju garderobu začiniti nekim od navedenih artikala, posjetite neku od Replay trgovina u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili ponudu istražite na službenom Replay web shopu!

Linker
17. travanj 2024 12:43