stilska inspiracija

S plaže na party: 5 hit komada za dan i noć

Vrući ljetni dani su nam stigli, a s njima i pitanje što odjenuti kada temperature pređu vrtoglavih 30 Celzijevih stupnjeva. Odgovor na to može se pronaći u trgovinama City Centera one čije su police pune lepršavih haljina, sandala s visokim potpeticama, pletenih torbi za plažu i neodoljivih bikinija.

Za savršen outfit za plažu ne treba mnogo truda - bitno je imati dobar bikini, a ove sezone nose se oni s tropskim printom. Na svu sreću, in su i praktični pleteni cekeri u koje stane ama baš sve za cjelodnevni boravak uz more. Ono o čemu se najviše treba brinuti je koža lica nakon dugog izlaganja suncu, pa je prije nanošenja šminke za vruću ljetnu večer potrebno nanijeti hidratantnu kremu s anti-age učinkom. Uz osunčanu i njegovanu kožu sve lijepo pristaje, a preplanulu put dodatno će istaknuti sandale u jarkoj boji. Sve što vam je potrebno za ljetne avanture - od jutra do mraka, pronađite u City Centeru one!

Bikini (Yamamay, gornji dio 299 kn, donji dio 159 kn); Ceker (Springfield, 279 kn); Krema (Nuxuriance Ultra, Nuxe, Mandis Pharm i ljekarna Farmacia, 339,22 kn); Sandale (Buffalo London, Humanic, 369 kn); Haljina (Guess, Fashion&Friends, 819 kn)

Linker
24. travanj 2024 10:43