Foto: PR
POVOLJNE SHOPPING PRILIKE

Sretna desetka - shopping prilika mjeseca u Avenue Mallu

Tražite li povoljne shopping prilike, obavezno posjetite Avenue Mall koji svakog desetog u mjesecu nudi popuste u brojnim trgovinama i tako vam omogućava najpovoljniju kupovinu mjeseca. Avenue Mall 10. lipnja okuplja brojne fashion i beauty trgovine, te supermarket u kojemu možete obaviti cjelokupnu kupovinu i ostvariti super popust. Sve što vam treba obavite na jednom mjestu i to po najpovoljnijim cijenama.

U Konzumu ostvarite popust od 10% na cjelokupan iznos, Müller posjetite i ostvarite 20% popusta na sredstva za čišćenje i održavanje kućanstva, a u dm-u ostvarite 15% na kupovinu iznad 200 kuna. Ukoliko ste u potrazi za novim ljetnim kombinacijama, iskoristite popuste od 20% do 50% među brojnim fashion brandovima, a nikako ne propustite niti posebne prilike i ponudu u specijaliziranim trgovinama: osvježite dom zanimljivim detaljima ili obogatite svoju kolekciju gadgeta.

Iskoristite i popuste na proizvode kojima ćete naglasiti ljepotu, izgraditi zdravlje ili mišiće, a pritom na umu imajte i svoje kućne ljubimce na koje također čeka širok asortiman ponude po posebnim cijenama. Za još bolje iskustvo shoppinga, iskoristite posebne pakete i popuste u našim kafićima i Food Palaceu gdje vas čeka odličan jelovnik i ‘tete čuvalice’ u neposrednoj blizini – ukoliko zatreba pomoć za animaciju vaših mališana.

Posjetite Avenue Mall 10. lipnja i iskoristite shopping priliku mjeseca.

Sve detalje o popustima, kao i popis trgovina koje sudjeluju saznajte ovdje!

Linker
18. travanj 2024 23:41