Promo

Važno je imati stila: Boška Bahtijarević nosi Frames

Naruči svoje Framesice sada jer su na posebnom popustu - 20% na 1 par, a -35% na 2 para. Akcija traje do 22.2.

Frames nose domaći kreativci istančanog ukusa. Među njima je i arhitektica Boška Bahtijarević, vlasnica concept storea Tvoje.

Ovih dana svi pričaju o Framesu. Portali nam javljaju kako poznata lica nose Frames naočale, prijateljice nas pitaju hoćemo li i mi naručiti svoje, a s društvenih mreža nam se smješka vlasnica concept storea Tvoje, Boška Bahtijarević, sa svojim novim parom Frames naočala (koje joj sjajno stoje, op.a.).

"Neka digne ruku tko nije poželio imati više od jednog para naočala za vid! Da vidimo", kroz smijeh govori simpatična Boška Bahtijarević, vlasnica genijalnog concept storea Tvoje, poznata po svom besprijekornom stilu i istančanom osjećaju za lijepo.

"Sigurna sam da bi svi rado imali više različitih pari naočala koje im pašu uz različitu odjeću, frizuru i za različitu priliku. To je normalno. Ali često se događa da svi imamo samo jedne, jer su kvalitetne naočale u našoj individualnoj dioptriji jako skupe. Zato sam odlučila podržati ovu kampanju", nastavlja Boška, iskusna arhitektica, dizajnerica interijera i floristica koja živi za estetiku.

No labels, just frames

Frames je upravo izbacio novu kampanju u kojoj predstavlja svoju filozofiju No labels, just frames. U njoj, uz arhitekticu Bošku Bahtijarević, sudjeluju još i dizajner Nenad Dević, mlada kiparica Adela Mesić i model Ana Stanković, domaća lica poznata po istančanom ukusu.

Svakom licu odgovaraju drugačiji okviri i upravo je to ono što ova nova Framesova filozofija ističe - važno je odabrati odgovarajući i kvalitetan okvir, izvrsna stakla u individualnoj dioptriji, a marka na okviru zapravo i nije važna. Potpuno lišene svega nepotrebnoga, naočale Frames daju suštinu: kvalitetu, odličan vid, normalnu cijenu i ogroman izbor.

Boška ističe kako ni u njezinom poslu ponekad dizajnerski potpis nije sve i kako se uvijek trudi sama odvagnuti koje će proizvode i proizvođače birati kako u privatnom, tako i u svojem profesionalnom životu. U današnje vrijeme potrošač zna što mu se nudi i sve više cijeni kvalitetu, estetiku, versatilnost i brzinu od same etikete koja bi prije samo desetak godina odnijela prevagu. Isto vrijedi za uređenje doma, kao i za naočale - traži se pokriće i prava vrijednost.

image
Naruči svoje Framesice sada jer su na posebnom popustu - 20% na 1 par, a -35% na 2 para. Akcija traje do 22.2.
Promo Frames

Ljepota je u oku promatračice

Kreativna Boška kaže kako je od malih nogu esteta i voli sve što je lijepo, ali važna joj je i kvaliteta. Vizualni je tip pa uživa u promjeni izgleda, voli se igrati stilovima i smatra da je život onoliko lijep koliko se igraš svakodnevnim sitnicama i koliko sam sebi dopustiš biti kreativan. Otkrila nam je i da je u Frames modelu koji joj posebno dobro stoji naručila i sunčane naočale sa svojom dioptrijom pa se sada još i više veseli svakom sunčanom danu jer ne mora birati između vida i zaštite od sunca.

"Framesice su naočale vrhunske kvalitete i normalne cijene pa si možete priuštiti više pari i uvijek uskladiti naočale sa svime što odijevate. To mi se stvarno svidjelo. Sada umjesto jednog para imam više pari, a sve su mi odlične, dobro mi stoje i sve su u mojoj donekle neobičnoj dioptriji. Bolje da ne kažem koliko sam ih već naručila (smijeh), a još nisam prešla cifru jednih naočala s dizajnerskim potpisom. Ovo je, sigurna sam, budućnost kupovanja i prvi korak onoga što ćemo u bliskoj budućnosti vidjeti kao no labels trend", priča nam Boška koja je kroz svoj posao upoznata s kretanjima na svjetskom tržištu.

"Kada su me pozvali da sudjelujem u kampanji, oduševila sam se. Kao i u svemu u životu, tako i među naočalama postoje proizvođači koji nude kvalitetu, a još uvijek nemaju jako poznat brend. Takve proizvođače obožavam rano prepoznati i pomoći im u afirmaciji i kada se radi o arhitekturi i uređenju doma. Visoka vrijednost je, uz estetiku, ono što će me uvijek privući", zaključuje Boška Bahtijarević, inspirativna sugovornica iz zagrebačke Design District zone, zaljubljena u lijepu stranu života.

image
Naruči svoje Framesice sada jer su na posebnom popustu - 20% na 1 par, a -35% na 2 para. Akcija traje do 22.2.
Promo Frames

Kako do svojih Framesica

Naočale Frames se mogu razgledati i naručiti online na framespage.com ili fizički isprobati i naručiti u optikama Optotim u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru, Crikvenici, Delnicama i optikama Lens u Osijeku. U ovim je optikama moguće obaviti i besplatni pregled vida prije naručivanja najpoželjnijeg modnog dodatka sezone, ili više njih.

Požurite naručiti svoje Framesice jer su sada na posebnom popustu: -20% na 1 par, a -35% na 2 para. Akcija traje do 22.2.

Linker
15. travanj 2024 21:07