VIKEND+ u Arena Centru i Arena Parku zagrijat će vas popustima od 20% uz kupnju Mastercard i Maestro karticama

Temperature su naglo pale, a jesen je već debelo u zraku što samo može značiti da odjeća postaje slojevitija, a vrijeme koje ćemo provoditi kod kuće učestalije. Sad je idealan trenutak za obnavljanje garderobe, ali i prebacivanje druženja u zatvorene prostore, kao što su kafići, restorani ili kino. U Arena Centru i Arena Parku sve to možete na jednom mjestu, a da pritom uštedite. Svaku treću nedjelju i ponedjeljak u mjesecu iskoristite za #siguranshopping, a prvi pred nama VIKEND+ je 17. i 18. listopada, kada uz Mastercard i Maestro kartice možete kupovati uz 20% popusta u određenim trgovinama.

image
VIKEND+ uz Mastercard i Maestro
FOTOGRAFIJE:

Stigle su nove kolekcije

Nove kolekcije stigle su u trgovine Arena Centra i Arena Parka, a ovih dana sve se vrti oko kvalitetnih čizmi koje ne propuštaju vodu, mekanih i toplih džempera te balonera i jakni bez kojih ne možemo zamisliti jesenske kombinacije. Desiqual, Springfield, Kruna Mode, Benetton, adidas i Replay samo su neke od trgovina u kojima možete pronaći trendi komad na sniženju. Ako ste u potrazi za kvalitetnom obućom koja je spremna izdržati zimu pred nama, svakako posjetite ShoeBeDo, Aldo, ShoeBox, PittaRosso i druge trgovine s obućom čiji je asortiman također na sniženju. S obzirom na to da je jesen vrijeme kada polako sve više vremena počinjemo provoditi kod kuće, razmislite o nekim sitnicama koje će vaše domove pretvoriti u prave cosy oaze. Možda je vrijeme za novi jastuk, posteljinu ili toplu dekicu - kvalitetnu ponudu potražite u Dormeo Home i Family trgovini i donesite dobru odluku za buduće duge zimske noći. Nedjelja je obično dan kada volimo otići u shopping, ali ako ste jedni od onih koji ju vole provoditi kod kuće, za vas je idealan ponedjeljak. Jer osim što su manje gužve, ponedjeljak je sam po sebi zahtjevan dan u tjednu, a dobar shopping ga definitivno može oraspoložiti.

Kupite poklone na vrijeme

Iako mislimo da imamo dovoljno vremena za kupnju blagdanskih poklona, nećemo se ni okrenuti, a već ćemo biti u strci. Zato štreberski ranije odradite neke kupnje. Bilo da se radi o donjem rublju koje možete pronaći u Lisci i Women’Secretu ili kozmetičkim preparatima u trgovinama L`Occitane i Mac, sve ćete pronaći u Arena Centru na jednom mjestu. Kako odlazak u shopping ne bi ostao samo na tome, povedite cijelu obitelj i potražite predah u food korneru ili nekom od kafića, prije nego razveselite klince odlaskom u kino. Neka kraj i početak tjedna budu u znaku obiteljskog druženja. Sve trgovine koje sudjeluju u VIKENDU+ uz Mastercard i Maestro potražite ovdje.

image
VIKEND+ uz Mastercard i Maestro
FOTOGRAFIJE:
Linker
20. travanj 2024 14:55