Promo

Za kraj 2020. i početak 2021. godine Ghetaldus optika je odabrala dječji osmijeh i sreću

Ghetaldus optika je tijekom prosinca i siječnja odlučila darovati djecu iz Dječjeg Doma Nazorova, te podružnica I.G. Kovačić, Laduč i A.G. Matoš.

image
Promo

Vid je jedan od najdragocjenijih osjetila kojim doživljavamo vanjski svijet, a od samog rođenja djeteta važno je voditi brigu o očima. Upravo smo iz tog razloga djeci iz dječjih domova odlučili omogućiti odabir dioptrijskih ili sunčanih naočala uz zanimljivu edukaciju o zdravlju očiju, a educiralo ih je poznato i uvijek nasmiješeno lice ravnatelja Poliklinike Ghetaldus - dr.med. spec. oftalmologa Siniše Cvrtile.

image
Promo

Harmoniju između čovjeka i života čini upravo sreća. Emocija i želja, čežnja većine ljudi. Ove godine nas je sreća pronašla i ispunila nakon druženja s nasmiješenim dječjim licima iz dječjih domova. Edukacija najmlađih i pomoć pri odabiru savršenog para naočala bila je upravo ono što je nama ali njima trebalo za kraj ne tako jednostavne godine. Novo danas, uči nas gledati sasvim drugačije na - novo sutra.

image
Promo

Kada smo upitali direktoricu marketinga Ghetaldus optike, Kristinu Kurtaj što ju je naučila izazovna 2020. godina odgovor je bio vrlo jednostavan: „Bitno je cijeniti male stvari poput iskrenog osmijeha, zastati u trenutku osvijestiti ga i uživati u njemu. Dječji osmijesi su upravo ono što nas odmah napuni pozitivnom energijom te podsjeti da na život ne treba gledati tako ozbiljno. Udahni. Zastani i upijaj ovakve trenutke iskrene sreće i osmijeha.“

image
Promo

I u ovoj suradnji poznato lice bilo je ono Josipe Pavičić Bernardini, koja je već u nekoliko navrata organizirala humanitarna događanja za štićenike Dječjeg Doma Nazorova, te ostalih podružnica. Više puta je govorila o važnosti obrazovanja, odnosno dostupnosti obrazovanja svima. Samo učenje iziskuje naprezanje očiju, te je zapravo suradnja s Ghetaldus optikom savršeni nastavak ove priče. Kvalitetna i potpuna zaštita za dječje oči olakšat će učenje ali i svakodnevni život učiniti puno lakšim.

Vjerni pratitelj tradicije Ghetaldus optika, odlučila je obogatiti tradiciju ove suradnje upravo onime u čemu je najbolja i čime se ističe na hrvatskom tržištu dioptrijskih i sunčanih naočala - kvalitetom okvira i naočalnih leća te kompletnom oftalmološkom kontrolom vida uz najbolju svjetsku opremu za dijagnosticiranje nedostataka vida u Poliklinici Ghetaldus.

Linker
19. travanj 2024 04:49