Zdravi zubi, zdrava obitelj

Djeca i tinejdžeri više od svega vole gadgete, pogotovo one koje mogu nekako povezati ili upravljati njima pomoću pametnog telefona. Uz zubnu četkicu Oral-B Junior podučavanje dobrih navika pri pranju zubi nikad nije bilo lakše. Ova zubna četkica učinit će pranje zubi zabavnim i jednostavnim. Osim toga, ugrađeni mjerač vremena pobrinut će da vaše dijete četka dvije minute.

Kako pravilno prati zube?

Pokažite djetetu kako prati zube četkicom Junior, tako da si zamisli da su usta podijeljena u četiri odvojena područja, tj. kvadranta. Usredotočujući se na jedan kvadrant, neka prolazi četkicom preko svake površine zadržavajući se na svakom zubu nekoliko sekundi.

Nakon 30 sekundi četkica će dati znak vašem djetetu da se pomakne na sljedeće područje, tako da provede jednako vrijeme u sva četiri područja. Četkica Oral-B ima jedinstvena, ekstra mekana vlakna nježna za desni. Nema potrebe za jakim pritiskom, četkica će odraditi sav posao! U slučaju da je pritisak ipak malo prejak, četkica ima senzor koji će upozoriti vaše dijete da smanji pritisak kako bi se maksimalno zaštitile desni. Za tinejdžere je Oral-B dizajnirao četkicu koja se preko Bluetooth tehnologije povezuje s aplikacijom Oral-B za pametne telefone i omogućuje Smart Coaching pružanjem povratnih informacija u stvarnom vremenu kako bi poboljšala rutinu vašeg tinejdžera i pratila napredak. Četkica Oral-B Teen ima i nastavak Ortho, odnosno posebno dizajniranu glavu četkice za čišćenje ortodontskih aparatića, a kompatibilna je i s više zamjenskih glava.

Nagradna igra

Osim što se brinete za svoje zube, kupovinom bilo kojeg Oral-B proizvoda sudjelujete u nagradnoj igri „Zdravi zubi, zdrava obitelj!“ i možete osvojiti Samsung QLED televizore i Disney Samsonite kofere, a uvjete nagradne igre potražite OVDJE.

Linker
18. travanj 2024 15:53