TRAPER NE IZLAZI IZ MODE

Ženstvena Rose Label kolekcija koju ćete obožavati

Talijanski brend Replay ove jeseni predstavlja ženstvenu kapsula kolekciju Rose Label u kojoj se kao vodeći motiv proteže autentičan i bezvremenski simbol ruže. Preuzet iz Replay arhive, ovaj motiv cvjeta na svakom odjevnom komadu kroz sofisticirane detalje, poput satenske zakrpe ukrašene izvezenom ružom.

image
Replay promo

U kolekciji prevladava traper, materijal koji nikad ne izlazi iz mode i nosi se u svim oblicima, a dostupan je u različitim krojevima i nijansama. Traper hlače, kombinezoni, kratke hlačice, košulje i jakne iz Rose Label kolekcije na sebi imaju emajlirane gumbe, izvezene ruže na rukavima ili džepovima. Oni daju profinjenu notu cijeloj kolekciji, a romantična roza boja naglašava ženstvenost. Dodatan simbol ženstvenosti i senzualnosti predstavlja i supermodel Irina Shayk kao zaštitno lice ove kapsula kolekcije.

image
Replay promo

Urbani i atraktivni Replay traper komadi ultimativni su hit koji ne izlazi iz mode već sezonama. Na vama je samo da odlučite u kojoj kombinaciji ga želite nositi. Možete birati različite nijanse trapera od klasične plave do tamnih modela s ispranim izgledom ili poderanim dijelovima. Savršeno se kombinira uz druge materijale, uzorke i boje, stoga bez obzira na koji se outfit odlučili, ne možete pogriješiti.

image
Replay promo

Traper outfiti idealan su odabir za sve prigode, od odlazaka na poslovni sastanak, ležernih šetnji gradom do noćnih izlazaka. Sve odvažne fashionistice rado će isprobati popularni trend traper na traper. Inspiraciju pronađite u Replay Rose Label kolekciji i ove jeseni nosite svoje omiljene trendi komade.

image
Replay promo

Naručite ih putem Reverto web shopa i posjetite Replay poslovnice u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku.

Linker
19. travanj 2024 08:14