INSTAGRAM
LJUBAVNA PRIČA

11 godina braka: Ivan Rakitić u svoju se suprugu zaljubio na prvi pogled, a na izlazak ju je nagovarao čak 7 mjeseci

Mnogi kažu kako poznati nogometaš i njegova supruga imaju jednu od najljepših ljubavnih priča, koju nije poljuljala ni teška odluka koju su ove godine morali donijeti.

Mnogi kažu kako poznati nogometaš i njegova supruga imaju jednu od najljepših ljubavnih priča, koju nije poljuljala ni teška odluka koju su ove godine morali donijeti.

Naš bivši nogometni reprezentativac i njegova supruga proslavili su prvu godišnjicu braka u svojem novom domu, u Saudijskoj Arabiji. Ivan Rakitić, koji je u siječnju napustio klub Sevillu i potpisao ugovor za Al Shabab, sa suprugom Raquel proslavio je 11. godišnjicu braka koji nije poljuljala niti teška odluka da se cijela obitelj seli iz Španjolske u kojoj su se njih dvoje zaljubili, vjenčali i dobili dvije kćeri - Adaru i Altheu.

"Sretna ti godišnjica živote moj. Ponosna sam na život koji živim s tobom. Rekla sam ti da prije 11 godina i cijeli život bih isto ponavljala", poručila je Raquel Mauri svojem suprugu uz fotografiju s vrha nebodera u Bahreinu.

Iako je početak godine bio poprilično težak zbog odlaska iz Seville, par u Saudijskoj Arabiji uživa, što pokazuju i na svojim Instagram profilima.

"Za mene Sevilla nije samo klub i grad, ovo je moj život", istaknuo je na konferenciji za medije Ivan Rakitić kada se oglasio oko svog odlaska u novi klub, a tada je i otkrio da je zamolio svog menadžera Artura da odluku priopći Raquel jer je znao da joj se neće svidjeti.

"Ona je odavde, iz kvarta. Naravno da joj nije bilo drago. Nije ni meni i to zbog svega što osjećam prema njoj i obitelji. Zbog svega smo noćima razgovarali, do šest ujutro. Znam da uvijek imam njezinu podršku, imao bih je čak i da odlučim otići na Mjesec. Jako smo povezani i volimo se, tako da ćemo i ondje biti sretni", izjavio je tada Rakitić koji je ljubav svog života upoznao 2011. godine, isti dan kada je kao 21-godišnjak stigao u Sevillu iz Njemačke. Ipak, morao se potruditi da je osvoji.

image

Ivan Rakitic s Raquel na trgu Espana u Sevilli dok su još bili dečko i cura

TOM DUBRAVEC CROPIX

"Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. Kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok nisam naučio jezik", rekao je u razgovoru za Gloriju 2015. godine. Na prvi izlazak nagovorio ju je nakon sedam mjeseci, a vjenčanju 2013. godine prethodila je romantična prosidba.

"Rekao sam joj da organiziram zabavu u našem tapas baru koji smo neko vrijeme držali u Sevilli. No, umjesto glazbe i puno ljudi, dočekao ju je potpuno prazan bar: u sredini je bio samo stol za nas dvoje, s cvijećem i svijećama. Nakon večere kleknuo sam pred nju, izvadio prsten s briljantom i umjesto uobičajenog "Hoćeš li..." izrekao sam joj svoje ljubavne zavjete", otkrio je nogometaš koji se s Raquel najprije vjenčao u tajnosti 2013. godine, da bi svoje zavjete ponovili dvije godine kasnije u jednoj crkvi u Sevilli.

"Puno ljudi kaže kako je to samo jedno ‘da‘ i ništa više, ali za nas je brak jako bitan i mislim da idemo dobrim putem", kazao je Raketa prije crkvenog vjenčanja koje je bilo san njegove supruge.

image

Ivan Rakitić i Raquel dvije godine nakon vjenčanja pred matičarem, vjenčali su se i u crkvi

HIDALGO/MARCA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

U braku su dobili dvije kćeri, 10-godišnju Altheu i 7-godišnju Adaru, i svaki slobodan trenutak provode zajedno. U Saudijskoj Arabiji obitelj bi trebala ostati i iduće sezone, ali Rakitić je priznao kako se s 36 godina polako priprema za igračku mirovinu i razmišlja o trenerskoj.

Linker
29. travanj 2024 11:04