TOM DUBRAVEC/CROPIX
SRETNE VIJESTI

4 godine nakon Oskara, Janica Kostelić čeka drugo dijete

Četiri godine nakon što je rodila sinčića Oskara, naša legendarna skijašica očekuje drugo dijete.

Četiri godine nakon što je rodila sinčića Oskara, naša legendarna skijašica očekuje drugo dijete.

Janica Kostelić s partnerom očekuje drugo dijete, piše Story.hr. Naša najtrofejnija skijašica u drugom je tromjesječju trudnoće, a trenutačno uživa u ljetovanju sa sinčićem Oskarom i partnerom.

Janica je nakon rođenja sinčića Oskara priznala da uživa u majčinskoj ulozi, a jednom prilikom, još dok je bila u ulozi državne tajnice za sport, je izjavila i kako joj nije važno hoće li se njezin sin baviti skijanjem ili politikom. Ipak, nakon rođenja sina, 1. siječnja 2019. Janica se u potpunosti povukla iz javnosti i rijetko je se može vidjeti, osobito sa sinčićem. Jedna od rijetkih prilika u kojoj su uhvaćeni u zajedničkom izlasku bila je Sinjska alka prije dvije godine, dok je krajem prošle godine otkrila kako će sinčića Oskara za rođendan voditi na skijanje.

"Vodim ga na skijanje, na mjesto gdje nas nitko neće prepoznati. Oskar obožava snijeg, već skija i vozi snowboard, to mu je najdraža zabava", otkrila nam je na dodjeli prve nagrade za životno djelo Hrvatskog skijaškog saveza, koja je dodijeljena njezinom ocu i treneru Anti Kosteliću. Tada nam je otkrila i kako joj je obitelj na prvom mjestu.

"Obitelj je temelj svega. Obitelj nas potiče da ostvarimo ono što želimo i da se prepoznamo u čemu bismo mogli uspjeti. U našem slučaju se to možda i prenaglašava kao nešto posebno, a to bi zapravo trebalo biti normalno", izjavila je Janica.

Linker
26. travanj 2024 11:41