CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK
SAMOZATAJNI PAR

6 godina ljubavi: Holivudski miljenik Jake Gyllenhaal u rijetkom izlasku s djevojkom Jeanne

Holivudski glumac i francuska manekenka u vezi su već šest godina, ali izbjegavaju javna događanja koliko god mogu pa se njihovi izlasci na crveni tepih mogu nabrojati na prste jedne ruke.

Holivudski glumac i francuska manekenka u vezi su već šest godina, ali izbjegavaju javna događanja koliko god mogu pa se njihovi izlasci na crveni tepih mogu nabrojati na prste jedne ruke.

Jedan od najzgodnijih holivudskih frajera, Jake Gyllenhaal i njegova djevojka, francuska manekenka Jeanne Cadieu, na nedavnoj njujorškoj premijeri njegovog novog filma, „Road House”, suptilno su poručili javnosti kako su višegodišnju vezu podigli na novu "stepenicu". Američki glumac i francuska manekenka prvi put su pozirali s njegovim roditeljima, Stephenom i Naomi Foner Gyllenhaal.

image

Jeanne Cadieu i Jake Gyllenhaal na premijeri njegovog novog filma

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

S obzirom na to da su vrlo samozatajni, njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu fanovi su dočekali s oduševljenjem. Par je prvi put zajedno na crveni tepih stigao 2021. godina kada su podržali Jakeovu sestru Maggie Gyllenhaal na premijeri trilera "Mračna kći" koji je ona režirala. Iako su još potkraj 2018. godine više puta zamijećeni u šetnji New Yorkom i Parizom, samozatajan par svoju je vezu potvrdio tek tri godine kasnije, zajedničkim dolaskom na crveni tepih.

image

Maggie Gyllenhaal, Jake Gyllenhaal i Jeanne Cadieu na premijeri 2021. godine

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Sada je, napokon, sve jasno: glumac je grlio francusku manekenku dok su pozirali fotografima na premijeri remakea filma pokojnog Patricka Swayzea iz 1989. godine, zbog koje je na veselje obožavateljica, "nabildao" mišiće. Radi se o filmu koji prati bivšeg UFC borca Elwooda Daltona koji šakama uvodi red u bar u Florida Keysu i rastura bandu reketara.

Nakon znakovitog fotografiranja s roditeljima, sada se svi pitaju tko je francuska manekenka kojoj je zgodan Gyllenhaal vjeran već šest godina? Otkrilo se da je studentica Sveučilišta Columbia, na kojem su studirali i Jake i njegova sestra Maggie. Glumica je diplomirala engleski jezik i književnost, dok je njen tri godine mlađi brat prekinuo studij na drugoj godini jer se htio fokusirati na glumačku karijeru.

image

S roditeljima na crvenom tepihu: Stephen i Naomi Gyllenhaal, Jake Gyllenhaal i Jeanne Cadieu

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Među modnim kućama i brendovima čije je revije Jeanne Cadieu nosila ističu se Stella McCartney, Valentino, Saint Laurent i The Row. Ima ugovor s dvije agencije, Management NYC i Women Management Paris čime je osigurala podjednaku zastupljenost na revijama u SAD-u te u Europi.

image

Jake Gyllenhaal s partnericom Jeanne Cadieu na premijeri filma "Nevini" 2022. u Cannesu

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Gostujući u emisiji Howarda Sterna u listopadu 2021., Gyllenhaal je rekao da njegova petnaest godina mlađa partnerica ne uživa u "popratnim stvarima" koje dolaze sa slavom. "To je dio razloga zbog kojih je jednostavno obožavam," rekao je. Tom prilikom ispričao je i to da njihov prvi izlazak na crveni tepih, na premijeri filma Maggie Gyllenhaal, nije bio planiran.

image

Jake Gyllenhaal i Jeanne Cadieu na partyju Vanity Faira nakon dodjele Oscara 2022. godine

MATT BARON/SHUTTERSTOCK MATT BARON/SHUTTERSTOCK

„Moja ju je sestra zgrabila i povukla na onaj crveni tepih, čemu nismo baš skloni. No bili smo tamo jer smo je htjeli podržati. Tada rekao sam sebi: ‘O da, tako je to s obitelji...‘"

Kasnije je bivši dečko Taylor Swift (koja je opjevala njihovu kratku vezu u hitu "All Too Well"), u razgovoru za Esquire ispričao da je s Jeanne Cadieu proveo karantenu tijekom pandemije koronavirusa. Razgovor za Esquire iz 2022. godine, zaključio je izjavom kako mu je to razdoblje pomoglo shvatiti koliko je lijep njegov život.

"Imam vezu koja je zaista prekrasna, i imam obitelj koju jako volim," pojasnio je što ga čini zahvalnim.

Linker
27. travanj 2024 01:47