peta sreća

92-godišnji milijarder nakon šest mjeseci veze zaprosio 25 godina mlađu ženu

Izdavački mogul ne odustaje od ljubavi. S netom navršene 92 godine zaprosio je 26 godina mlađu bivšu policajku izjavivši da se nada da mu je ovo posljednji brak.

Najslavniji i najstariji izdavački mogul Rupert Murdoch, nakon iznenadnog kraha šestogodišnjeg braka s Jerry Hall, peti put se sprema pred oltar. Iako ima 92 godine, i dalje je emotivni entuzijast i nakon samo šest mjeseci poznanstva zaprosio je Ann Lesley Smith, umirovljenu policijsku službenicu i udovicu zvijezde country glazbe Chestera Smitha.

Vremešni milijarder 66-godišnju plavušu zaprosio je 17. ožujka na Dan svetog Patrika velebnim dijamantnim prstenom kojeg je sam odabrao, a za svoje novine New York Times komentirao je: "Bio sam jako nervozan. Bojao sam se ponovo zaljubiti, ali ovaj put sam siguran da je ovo moj posljednji brak. Jako sam sretan."

image

Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith zaručili su se nakon šest mjeseci poznanstva

CHRISBRANDIS.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Rupert Murdoch, čije se bogatstvo procjenjuje na 17 milijardi dolara, ženio se četiri puta i ima šestoro djece. Najstarija kćer Prudence samo je dvije godine mlađa od njegove nove zaručnice i posljednje supruge Jerry Hall. Upravo su se njegova djeca prozivala kao glavni razlog zašto je prije nešto više od godinu dana iznenada zatražio razvod od bivše supruge Micka Jaggera, i to zbog brige o enormnom nasljedstvu. No po svemu sudeći to nije istina jer zaljubljivog milijardera djeca sigurno ne mogu ukrotiti. Rupert Murdoch i njegova zaručnica koja vezu i zaruke opisuje kao Božji dar, jedva čekaju vjenčanje koje bi se trebalo dogoditi ovo ljeto. Vjerojatno s dobro zaštićenim predbračnim ugovorom.

image

Rupert Murdoch i Jerry Hall vjenačli su s 2016., a razveli prošle godine

ANDREW PARSONS MEDIA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 07:15