velika ljubav

A$AP Rocky otkrio kako se osjeća zbog Rihanninog showa na Super Bowlu, prvog nakon rođenja sina

Dvoje glazbenika u vezi je od 2020., sinčića su dobili na proljeće 2022., a ove godine Riri se vraća na glazbenu scenu.

Rihanninu novu glazbu čeka cijeli svijet. Poduzetnica, dizajnerica, glazbenica, majka i beauty mogulica u proteklih je sedam godina mnogo toga postigla u životu, ali od siječnja 2016. nije objavila album. Zato su vijest o njenom nastupu na poluvremenu Super Bowla mnogi dočekali s oduševljenjem, a među njima je i Rihannin partner A$AP Rocky.

Reper je i više nego uzbuđen zbog novog trijumfa njegove drage, to je podijelio u radijskom gostovanju, na koje je pozvan zbog svoje nominacije za Grammyja. "Tako mi je drago da se moja dama opet vratila stvaranju glazbe, vraća se na scenu. To je nevjerojatno", kazao je uzbuđeno A$AP Rocky.

image

Rihanna na dodjeli Zlatnih globusa

FOR HFPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Super Bowl je ogromna stvar, a ona će svojom kreativnošću to rasturiti, čovječe. Uzbuđen sam. Uzbuđeniji sam od bilo koga drugog, iskreno", priznao je nevjenčani suprug pop zvijezde.

Dvoje glazbenika glase za jedan od najpoznatijih parova showbusinessa, a u vezi su od 2020. Nakon iznimno eksponirane trudnoće u kojoj je glazbenica često otkrivala svoj trudnički trbuh, rodila je u tajnosti 13. svibnja 2022. Tek tjedan dana kasnije svijetu su otkrili da su postali roditelji, a do danas se ne zna kako im se sinčić zove.

image

PAr je nakon sedam mejseci prvi put ‘pokazao‘ sinčića

RMBI/STOIANOV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA RMBI/STOIANOV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako su doznali američki mediji, Rocky bio na porodu nakon čega se cijela obitelj odmarala u njenom domu u Los Angelesu. Otkako su postali roditelji par je rijetko izlazio u javnost, viđeni su tek u nekoliko navrata na romantičnim večerama, sve do ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, na kojima je Riri ponovno zablistala, a Rocky ju je gledao zaljubljeno kao prvog dana.

Linker
22. travanj 2024 18:02