ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
u što se uvalio

Adam Levine ranije priznao preljub: ‘Monogamija nije prirodna‘

Da je i prije bio varalica, pjevač je otkrio još 2009. jer ne vjeruje u koncept odnosa samo s jednom partnericom do kraja života.

Da je i prije bio varalica, pjevač je otkrio još 2009. jer ne vjeruje u koncept odnosa samo s jednom partnericom do kraja života.

Američki glazbenik Adam Levine, koji se stalno trudio pokazati da ima savršen brak s manekenkom Victoria‘s Secreta, Behati Prinsloo, nalazi se usred seks skandala. TikTokerica Sumner Stroh u javnost je izašla s fotografijama eksplicitnih poruka koje je razmjenjivala s Levinom, a nakon njezinog priznanja da je imala aferu s pjevačem, javilo se još nekoliko žena koje optužuju Levina za istu stvar.

image

Sumner Stroh

TIK TOK/PLANET/PROFIMEDIA TIK TOK/PLANET/PROFIMEDIA

Pjevač ove jasne dokaze nije mogao samo tako zanijekati pa je priznao da je "prešao granicu", ali da nije varao suprugu. Međutim, njegova ranija iskustva upućuju na to da nije baš pouzdan partner, kao što je i sam priznao. "Instinktivno, monogamija nije u našoj genetici. Ljudi varaju. Varao sam. I znate što? Ne postoji ništa gore od osjećaja da to radite", rekao je 2009. u intervjuu za Cosmopolitan.

Prinsloo se još uvijek nije oglasila na temu afere, a Levine je iznio svoju stranu priče.

"Mnogo toga se govori o meni i želim raščistiti situaciju. Nisam dobro procijenio pri komunikaciji s bilo kime osim moje žene u bilo kojem načinu flerta. Nisam imao aferu, međutim prešao sam granicu tijekom jednog perioda života zbog kojeg žalim. U određenim dijelovima komunikacija je postala neprimjerena; riješio sam to i poduzeo proaktivne korake da to ispravim sa svojom obitelji. Moja supruga i obitelj su sve do čega mi je stalo na ovom svijetu. Biti tako naivan i dovoljno glup da riskiram jedino do čega mi je stalo bila je najveća pogreška koju sam ikada napravio. Nikada je više neću ponoviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz ovo i proći ćemo kroz to zajedno", napisao je Levine u Instagram storyju.

image

Behati Prinsloo s Levineom očekuje treće dijete.

CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Levine je sa Stroh po njezinom iskazu ljubovao godinu dana, da bi TikTokerica prekinula aferu s njim, no on joj se ponovno počeo javljati. Čak ju je pitao bi li joj smetalo da svoje nerođeno dijete nazove po njoj.

Hoće li Behati oprostiti suprugu s kojim je osam godina u braku ili će ga zauvijek napustiti, tek ćemo vidjeti, ali nesumnjivo će joj biti teško donijeti tu odluku, posebice zato što s njim čeka treće dijete.

Linker
26. travanj 2024 00:24