sve jasno

Adelin izraz lica pretvoren u urnebesni meme nakon Super Bowla

Britansku pop divu zanimao je na Super Bowlu samo nastup Rihanne zbog kojeg je ušutkivala gomilu.

Najveći, najglamurozniji i najgledaniji sportski događaj u Americi, Super Bowl, nije ostavio osobiti dojam na Adele. Razlog zbog kojeg se britanska pop diva pridružila tisućama fanova američkog nogometa na stadionu State Farm u Glendaleu, Arizona, nije bila dugo iščekivana utakmica Kansas City Chiefsa protiv Philidelphia Eaglesa, već Rihannin nastup. Iščekujući taj trenutak, pokušala se sakriti koliko je bilo moguće, vjerujući naivno da će njezine goleme, sunčane naočale biti dovoljne za "stapanje" s gomilom.

image

Čekajući s dečkom Rihannin nastup kratila je vrijeme pićem

FOX TV/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Međutim, njezinim fanovima i fotografima malo što može promaknuti. Dijelom su za to "krivi" neponovljivi izrazi lica kantautorice: lice joj jasno ocrtava što misli o situaciji u kojoj se našla, pogotovo kada se dosađuje. Adeline grimase stoga redovito postaju meme koji hara društvenim mrežama. Zato ne čudi što je njen najnoviji "hit" sa Super Bowla, kamo je otišla s dečkom, sportskim agentom Richom Paulom, razgalio fanove. Ne samo da joj je, čini se, bilo dosadno tijekom utakmice i apsolutno svejedno koja će momčad pobijediti, nego je ušutkivala glasnu ekipu na susjednim sjedalima kad se napokon pojavila Rihanna.

Adele je tada potezom ruke "zatvorila" svoja usta kao da imaju patentni zatvarač, pokazujući preglasnim susjedima što im je činiti. Kako je Rihannin nastup bio spektakularan, a pritom je otkrila i da s reperom ASAP Rockyjem očekuje drugo dijete, ljudi su se ipak stišali i Adele je na miru uživala u većem dijelu nastupa kolegice. Kao uspomenu na trenutak dok pokušava ušutkati gomilu na punom stadionu, ima urnebesan meme sa šaljivim komentarima.

image

Nije mogla dočekati nastup

FOX TV/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Rekli su mi da mi da je ovaj Super Bowl poseban samo zato samo zato što su Adele i Rihanna bile tamo", napisao je jedan fan.

Drugi joj je u usta stavio riječi:" Svi budite tiho, Rihanna će uskoro nastupiti!". Rasprava o Adele, Rihanni i memeu zaključena je riječima: "Adele je uvijek glavni lik, a da se uopće ne trudi".

Linker
13. travanj 2024 13:38