TRUDNICA BLISTA

Adriana Ćaleta Car i u visokom stupnju trudnoće oduševljava modnim odabirima

Supruga našeg nogometaša Duje Ćaleta Car, Adriana, na ljetovanju privlaći pažnju svojim kupaćim kostimom.

Jedna od najpoznatijih žena domaćih nogometaša, 31-godišnja Adriana Ćaleta Car, odlično nosi svoju drugu trudnoću. Trenutačno je na grčkom otoku Mykonosu, sa suprugom, pet godina mlađim, nogometašem Duje Ćaleta Carom koji igra za engleski klub Southampton i sinčićem Maurom.

Iako broji još sitno, pažnju na ljetovanju ukrao je rozi kupaći kostim s detaljima ruža na grudima koje se privukle veću pozornost od trudničkog trbuha. Ruže su neobične i upečatljive, a odlična su kombinacija s kupaćim hlačicama supruga, na kojima su detalji rozih zvijezda. Na njezine Instagram objave u kupaćima, neki od komentara su: "divni", "a badić ti je mrak", "matching" i mnogi drugi. No, dobro je poznato da Adrianina kolekcija kupaćih kostima malo koga ostavlja ravnodušnim. Kada je u ljeto 2021. godine bila trudna s prvim djetetom, također su otputovali, kao tada novopečeni bračni par na prvo bračno putovanje u Grčku. Tada trudna Adriana na Instagramu je svaki dan očarala pratitelje s najnovijim lookom i kupaćim kostimom.

Vjenčali su se 2021. kod matičara, a s obzirom na pandemiju, veliko crkveno vjenčanje u crkvi svetog Ignacija i svadbu organizirali su tek u srpnju prošle godine. Sretne vijesti o drugoj trudnoći par je otkrio još u ožujku.

Linker
24. travanj 2024 16:16