NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Odgaja petero djece

Adrianu Limu kritizirali zbog izgleda, ona odmah uzvratila: "Ovo je umorno lice majke"

Poznatu brazilsku manekenku korisnici društvenih mreža kritizirali su zbog izgleda lica, ali im Adriana nije ostala dužna.

Poznatu brazilsku manekenku korisnici društvenih mreža kritizirali su zbog izgleda lica, ali im Adriana nije ostala dužna.

Otkako je rodila treće dijete poznata brazilska manekenka Adriana Lima ne prestaje iznenađivati javnost svojim pojavljivanjima na u javnosti. Atraktivna brineta ovih je dana privukla pozornost na premijeri filma "Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes" u Los Angelesu, a čim su na društvenim mrežama objavljene fotografije s crvenog tepiha odmah su počele pljuštati kritike na račun njezinog izgleda.

Korisnici društvenih mreža primijetili su da lice 42-godišnjakinje izgleda pomalo drugačije - natečeno i zategnuto, a smatraju da je to zbog korištenja filera i facelifta. Neki su pak uvjereni da se Lima zbog vidno podignutih obrva podvrgnula popularnom estetskom zahvatu "fox eyes" koji je trenutno trend u svijetu bogatih i slavnih, a njegov rezultat je ‘mačkasti look‘. Najveću popularnost ovom zahvatu donijela je bivša prva dama SAD-a Melania Trump, a kasnije su ga popularizirale i slavne manekenke Bella Hadid i Kendall Jenner. Čini se da se tom trendu sada odlučila prikloniti i Lima.

image

Neki su pak uvjereni da se Lima zbog vidno podignutih obrva podvrgnula popularnom estetskom zahvatu "fox eyes"

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

"Nikad ne bih pomislio da je to ista osoba", napisao je jedan od korisnika društvene mreže X, prije poznate kao Twitter. Ispod fotografija nanizale su se i brojne uvrede, no atraktivna manekenka nije dopustila da je korisnici društvenih mreža kritiziraju te im je na Instagram storyju odgovorila da je to lice majke koja se brine za svoju djecu. "Ovo je umorno lice majke koje se brine za tinejdžerku, dvoje djece koji će uskoro postati tinejdžeri, živahnog dječaka, malenog dječaka koji uči hodati i tri psa... Zahvaljujem vam na vašoj brizi", napisala je brazilska ljepotica na Instagram profilu.

image

Adriana Lima s obitelji na premijeri filma u Los Angelesu.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Nakon tog poteza većina obožavatelja stala je na stranu zgodne manekenke koja se odlučila obraniti od ‘opakih kritičara‘, a javile su se i brojne majke koje su se s njom poistovjetile. Inače, slavna manekenka ima troje djece, kćeri Valentinu (13) i Siennu (10) dobila je u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, dok je prošle godine dobila sina Cyana s filmskim producentom Andreom Lemmersom.

Nedavno je Lima istaknula da je majčinstvo promijenilo njezin cijeli životni stil, uključujući i beauty rutinu, ali i da svojim kćerima nastoji biti primjer kada je u pitanju njega lica.

"Kako odrastaju shvatila sam da imaju iste navike kao i ja. Stoga mi je važno da usvoje dobre beauty navike od mene", istaknula je Adriana koja kćerima dopušta da eksperimentiraju s njezinom šminkom, maskama i kremama.

Podsjetimo, Adriana Lima bila je Victoria‘s Secret anđeo skoro dvadeset godina - od 1999. do 2018. godine. Izgradila je uspješnu karijeru kao manekenka, a bila je zaštitno lice brendova Puma, Maybelline i Chopard. Što se tiče privatnog života, najpoznatija je njezina veza sa srpskim košarkašem Markom Jarićem kojeg je upoznala 2006. godine, a vjenčali su se 2009. godine. Par je prekinuo 2014. godine, a službeno su se rastali dvije godine kasnije. Ipak, lijepa manekenka nakon razvoda nije izgubila vjeru u ljubav, a sreću je pronašla s producentom Andreom Lemmersom koji iz prijašnjeg braka ima dvoje djece, a sada iz zajedno odgaja sa svojom voljenom Adrianom Limom.

Linker
27. travanj 2024 14:34