Kraj ljubavi

Albina je ipak priznala: ‘Ivan i ja više nismo u vezi‘

Prije nekoliko mjeseci pjevačica je obrisala sve njegove fotografije s Instagrama, no tada još nije bila spremna objaviti da su zaista prekinuli vezu.

Više nema sumnje da je Splićanka Albina ponovno slobodna - još u ožujku ove godine krenula su nagađanja o statusu njezine ljubavne veze s nogometašem Ivanom Ćalušićem. Sumnje je izazvala sama Albina, nakon što je sa svog profila obrisala sve njihove zajedničke fotografije, no tada je demantirala sve navode o prekidu.

Sada je za Slobodnu Dalmaciju priznala - više nisu zajedno. "Istina je da Ivan i ja više nismo u vezi.", kratko je komentirala i nadodala da je trenutno fokusirana na obveze.

image

Ivan Čalušić i Albina Grčić

PRIVATNI ALBUM

"Uživam u radu na glazbi, radu na sebi i svemu što izvlači najbolje iz mene i veselim se budućim izazovima u svakom pogledu. Okružujem se inspirativnim ljudima, ljudima koji su i realni i emotivni i vole život. Osvještavam pozitivne stvari pa sukladno i osjećam pozitivne promjene, otvorena sam i, kako sam rekla - veselim se!", kazala je u intervjuu.

image

Albina i Ivan

PRIVATNI ALBUM

Glazbenica i nogometaš poznaju se od djetinjstva, a u vezi su bili posljednje četiri godine. Često su dijelili zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a Albina je u intervjuima često odgovarala i na pitanja vezana za svoj odnos s Ivanom. "Ivan i ja smo generalno izrazito društveni tipovi. Volimo putovanja, nova iskustva, imamo puno prijatelja s kojima provodimo dosta vremena. Često svi i idemo na izlete, skupimo se na nekoj večeri... A kad smo sami, rado pogledamo dobar film. U stvari, kino nam je jedna od dražih lokacija za večernji dejt", rekla nam je u jednom od razgovora.

Linker
13. travanj 2024 15:46