Rođendanska proslava

Alessandra Ambrosio ponovno ljubi: Uhvaćena na večeri s tajanstvenim muškarcem

Još kao djevojčica znala je da želi postati manekenka, a svoj san brzo je i ostvarila. Zanosna Alessandra Ambrosio nedavno je proslavila 42. rođendan, a tom je prilikom uhvaćena s novim tajanstvenim muškarcem.

Jedna od najljepših žena svijeta, kako je oslovljavaju svjetski mediji te bivša Viktorijina anđelica, Alessandra Ambrosio privatnim životom oduvijek je privlačila pažnju. Ovih dana kruži fotografija atraktivne manekenke na proslavi njezina 42. rođendana s prijateljima i tajanstvenim muškarcem u rodnom joj gradu Florianopolisu u Brazilu. Na fotografiji je vidljivo kako slavna manekenka uživa u ugodnom društvu, a naravno, najveću pažnju privukla je bliskost s već spomenutim muškarcem. Uz ugodan razgovor, društvo je uživalo u ribljem meniju, a Alessandra je s bogatog jelovnika odabrala škampe.

image

Alessandra Ambrosio i tajanstveni muškarac

MSB/DESI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S obzirom na to da je Brazilka iznimno vezana za svoju djecu i obitelj, naravno, proslava rođendana nije mogla proći bez njih pa je tako nekoliko dana ranije na Instagramu objavila fotografije obiteljske proslave. Četrnaestogodišnja kći Anja i desetogodišnji sin Noah najdraže su društvo slavnoj mami, a proslavu su joj uljepšali i majka Lucilda, otac Luiz i sestra Aline.

Otkako je početkom ožujka 2018. objavila da se razišla s partnerom Jamiejem Mazurom, s kojim je provela gotovo deset godina u vezi i s kojim ima dvoje djece, ne zna se mnogo o njezinom privatnom životu. Brazilsku manekenku najčešće možemo vidjeti samu ili s djecom koju često vodi na luksuzna putovanja po svijetu. U svibnju te iste godine cijela četveročlana obitelj, za dobrobit djece, tada se okupila u Malibuu, no idila nije dugo potrajala. Gotovo svi oko njih, pa čak i paparazzi, svjedočili su žestokoj svađi sad već bivšeg para upravo pred djecom.

Alessandra nikada nije detaljno govorila o razlozima njihova prekida, a nagađalo se da su njihovoj ljubavi presudile poslovne obaveze, putovanja i nedostatak komunikacije. Prije toga, Ambrosio je u jednom intervjuu objasnila da nema vremena za vjenčanje te da joj to nikako nije prioritet, a u razgovoru za Cosmopolitan objasnila tajnu duge veze - koja, doduše, nije opstala.

"Stalno putujem i mislim da je upravo to važno za održavanje iskrica u našoj vezi", rekla je. Ipak, nakon propalih zaruka i desetogodišnje veze Ale, kako je od milja nazivaju, nije puno plakala. Povod za to, kako su mnogi šuškali, joj je dao i bivši partner koji je u srpnju iste godine snimljen u društvu nepoznate ljepotice. Ona se tri mjeseca zabavljala s brazilskim producentom Raulom Guterresom, a potom s ljepuškastim talijanskim biznismenom Nicolom Oddijem, osnivačem luksuznog brenda Alanui. Tada se par nije skrivao te su u javnosti znali pokazati svoju sreću, od strastvenih poljubaca i zajedničkih odlazaka u kupovinu do druženja s Nicolovim sinom i njezinom djecom. Naposljetku, romansa je završila nakon jedne godine. Manekenka nije komentirala taj prekid, ali je jednom prilikom izjavila da je jako ljubomorna i da je upravo to razlog zašto ne želi biti u vezi s javnom osobom. "Ne želim biti u vezi s osobom koju žele sve žene. Dovoljno je jaka konkurencija oko običnog dečka, a kamoli oko neke zvijezde", poručila je manekenka.

image

Alessandra Ambrosio i kći Anja

MSB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA MSB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zanosna Alessandra još kao djevojčica znala je da želi postati manekenka, a svoj je san vrlo brzo i ostvarila. Ona ne dijeli jednu od teških životnih priča slavnih osoba, baš naprotiv, u njezinu slučaju su se zvijezde, bar kada je riječ o poslu – uvijek smiješile.

"Dolazim iz predivne zemlje, obožavam plažu, preplanulu put i cijeli ugođaj vezan uz more. Uživam u svom poslu, a to se vidi i iz mojih opuštenih modnih kolekcija za žene. Kao da sam na vječnom godišnjem odmoru", tvrdi. Ova ljepotica nije se trebala mučiti kako bi privukla pozornost modnog svijeta. Već kao tinejdžerica ostvarila je neke snove, a zahvaljujući lijepom licu, skladnoj figuri pješčanog sata, vretenasto oblikovnim nogama i samopouzdanju, uspjela je stvoriti karijeru o kojoj cijeli svijet bruji. Brzo su je primijetile vodeće modne agencije u svijetu, ali i proslavljeni dizajneri. Njezin životopis uključuje kampanje za brojne luksuzne brendove, a globalnu slavu stekla je kao ikona brenda Victoria‘s Secret i njihove linije "Pink". Njezino ime godinama se nalazilo na popisu najljepših žena svijeta, a pojavila se i na naslovnicama više od 70 međunarodnih časopisa i editorijala. Svoju ambicioznost je dokazala u više javnih istupa kada je komentirala da se želi okušati u medicini te da bi se voljela specijalizirati za kardiologinju. Bezbrižno je odrastala i "upijala" modne časopise, a da želi biti lice s naslovnice, odlučila je već s osam godina.

image

Alessandra Ambrosio na reviji Victoria‘s Secret

LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Kada sam vidjela naslovnicu časopisa s Karen Mulder, htjela sam biti poput nje", prisjetila se brineta. Nije imala problem sa samopouzdanjem u pubertetu, jedino su joj smetale klempave uši što je u dobi od samo 11 godina i korigirala. Jednom je ispričala da je operacija bila jako bolna te da je potpuni oporavak trajao čak dvije godine. Roditelji su je podržali u svim njezinim naumima unatoč tome što je njezin otac Luiz Ambrosio obolio od multiple skleroze s 30 godina te je smatrao da je bolje ulagati u djecu, nego u lijekove. Njezina mlađa sestra Aline je tako postala odvjetnica.

Na putu uspjeha i svjetske slave nisu joj smetala ni zadirkivanja vršnjaka. "I danas se smijem kada se sjetim da su me u školi zvali Oliva, po Popajevoj curi, ‘jer sam bila visoka i mršava‘, svojedobno je otkrila. "Sve brazilske manekenke koje su sa mnom bile na Victoria’s Secret Showu poznavala sam od svoje 15. godine. U početku mi nije bilo lako priviknuti se na golemi New York i sav stres koji donosi. Kada sam prvi put došla u Veliku Jabuku, Gisele mi je na dva tjedna ustupila svoj stan, a kako nisam znala engleski, Adriana Lima pomagala mi je u sporazumijevanju", prisjetila se Alessandra kojoj su zdrav stav prema poslu i konkurenciji puno pomogli.

O sebi kaže da su joj najveći adut vitke noge, kao i to da je zanima surfanje, padobranstvo, odbojka, ribolov i bordanje. Unatoč svim muškarcima koji su prošli kroz njezin život, najveća su joj ljubav upravo djeca, s kojom provodi bezbrižne trenutke na omiljenoj brazilskoj plaži. "Moju Anju zanimaju gluma, ples i modeling pa često sa mnom ide na snimanja, a Noah je zavolio tenis", istaknula je ponosna mama.

Linker
19. travanj 2024 12:31