SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Ponovno zajedno

Ali Wong i Bill Hader poljupcima potvrdili obnovljenu vezu

Par je izlazio prošle godine, a razišli se "zbog pretrpanih rasporeda", no odlučili su ljubavi dati još jednu šansu i otišli na rođendanski spoj s puno nježnosti i poljubaca.

Par je izlazio prošle godine, a razišli se "zbog pretrpanih rasporeda", no odlučili su ljubavi dati još jednu šansu i otišli na rođendanski spoj s puno nježnosti i poljubaca.

Američki komičar Bill Hader potrudio se ponovno osvojiti srce Ali Wong, zvijezde najpopularnije Netflixove serije "Beef". Potvrdio je to njegov predstavnik za medije, no još više otkriva fotografija para kako izmjenjuju nježnosti i poljupce u srijedu, 19. travnja. Bili su na pješačenju u okolici Los Angelesa i tako proslavili njezin 41. rođendan. Već su bili u vezi u jesen prošle godine, a kako je kasnije pojasnio Hader, razišli su se poslije nekoliko mjeseci, u prosincu 2022., navodno zbog prenatrpanih rasporeda.

image

Bill Hader i Ali Wong uhvaćeni u šetnji

LASTARPIXMEDIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA LASTARPIXMEDIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Komičar koji sudjeluje u kreiranju showa "Saturday Night Live" nedavno je, tijekom razgovora za portal Collider, rekao da se ponovno zaljubio i da je svojoj djevojci obećao dugi, zajednički odmor. "Moja djevojka i ja upravo smo shvatili da nisam bio na odmoru deset godina. Otišao sam s njom u San Francisco ali to se, zapravo, ne računa jer se nisam "poput spužve" izležavao i čitao. Dakle, čeka nas pravi odmor", izjavio je 44-godišnji glumac koji tumači naslovnu ulogu u humorističnoj seriji "Barry", a bio je i član kreativnog tima satirične crtane serije "South Park", javlja Page Six.

Dok on planira odmor udvoje, njegova djevojka ovih dana prilično je zaposlena. Uloga vječno nezadovoljne, bogate poduzetnice Amy u hit seriji "Beef", donijela je kanadskoj glumici pregršt pohvala, no ona već gotovo 20 godina nasmijava ljude svojim stand-upovima stoga su komplimenti kojima ju kritičari i mediji odnedavno obasipaju, plod minulog rada. Dokazuje to činjenica da ju je magazin Time uvrstio na prestižnu, godišnju listu 100 najutjecajnijih, a do rujna će biti zauzeta svojom (rasprodanom) stand-up turnejom koju je nazvala "The Single Lady Tour".

Prije godinu dana razvela se od poduzetnika Justina Hakute: bili su u braku osam godina, no u posljednje vrijeme, pa i lani, kada je prvi put izlazila s Haderom, živjeli su odvojeno. Dobili su dvije kćeri, Mari (7) i Nikki (5). Komičar se prije pet godina razveo od redateljice Maggie Carey, poslije dvanaest godina braka u kojem su dobili tri kćeri, 14-godišnju Hannah, 11-godišnju Harper te devetogodišnju Hayley.

Linker
26. travanj 2024 13:50