Vratila se

Amber Heard ponovno na crvenom tepihu: Glumica se družila s obožavateljima

U središtu pažnje i s osmijehom na licu.

Nakon nešto više od godinu dana, Amber Heard, ponovno je prošetala crvenim tepihom i pritom bila poprilično dobro raspoložena. Glumica koju znamo po ulozi u filmu "Aquaman" prisustvovala je svjetskoj premijeri svog najnovijeg projekta, odnosno filma "In the Fire" na Taormina Film Festivalu u Italiji. To je označilo njezin povratak na crveni tepih nakon što je završio televizijsko suđenje s Johnnyjem Deppom prije malo više od godinu dana.

Heard je nosila crnu haljinu s plaštom do poda, usklađenu s platforma sandalama, a dugu plavu kosu stilizirala je u elegantne kovrče dok se smješkala na tepihu, točnije tirkiznom tepihu, s kolegama poput Luca Calvanija, Eduarda Noriege i Yari Gugliuccija, redatelja Conora Allyna, kao i glumca Williama "Billyja" Baldwina, koji je došao na festival promovirati animiranu komediju "Billie‘s Magic World".

Heard je, između ostalog, slikala selfije s obožavateljima i potpisivala autograme.

image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U filmu "In the Fire", glumica tumači ulogu liječnice koja putuje na udaljenu plantažu u 1890-ima kako bi liječila dječaka s neobjašnjivim sposobnostima kojeg lokalni svećenik smatra opsjednutim. Film, koji još nema datum izlaska, posljednji je glumački projekt koji je Heard snimila i sniman je u Italiji početkom 2022., mjesecima prije nego što je njezino i Deppov suđenje počelo u travnju iste godine. Također, reprizirat će svoju ulogu Mere u nadolazećem nastavku Aquamana, koji je snimljen 2021. i planirani izlazak je 20. prosinca.

image

Amber Heard

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nakon što je suđenje završilo, Heard se uglavnom držala podalje od očiju javnosti. No, prošlog svibnja počela je biti viđena u Madridu. Govoreći na španjolskom jeziku, lokalnim je paparazzima više puta rekla da voli živjeti u Španjolskoj.

Prisjetimo se, suđenje je završilo pobjedom za Deppa. Depp je tužio Heard za 50 milijuna dolara, a porota je utvrdila da je glumica odgovorna za klevetanje glumca. "Prije dvije godine postala sam javna osoba koja predstavlja obiteljsko nasilje".

Nakon presude porote, naloženo je da Amber mora Deppu platiti više od 10 milijuna dolara odštete. Heard, koja je presudu nazvala "povratkom unatrag" za žene, postigla je i manju pobjedu u vlastitoj tužbi protiv glumca za 100 milijuna dolara. Istovremeno, porota je naložila Deppu da joj plati 2 milijuna dolara jer je njegov odvjetnik optužio nju za "prijevaru".

Oba aktera uložila su žalbe na presude, ali su na kraju povukli svoje žalbe kako bi riješili slučaj u prosincu prošle godine, uz Amberinu suglasnost da isplati milijun dolara svom bivšem suprugu. Početkom ovog mjeseca, izvor blizak zvijezdi Pirata s Kariba rekao je za E! News da Depp planira novac donirati u dobrotvorne svrhe.

Linker
21. travanj 2024 02:40