konačno s djecom

Američka glumica potpuno se posvetila djeci, pred kamere se vraća tek kad odrastu

Sandra Bullock nakon 35 godina karijere odrekla se filmskih kamera, velikog platna i slave kako bi bila uz svoju djecu koju odgaja kao samohrana majka, a najviše je brine što su različite boje kože.

Poput kolegice Cameron Diaz koja je s filmskih platna bila odsutna devet godina, početkom prošle godine pauzu od snimanja najavila je i Sandra Bullock. Jedna od najvećih holivudskih zvijezda tada je izjavila kako je vrijeme da se odmakne od svjetla reflektora, a kao glavni razlog navela je svoju djecu koja su tada ulazila u tinejdžerske godine. "Krajnje je vrijeme da nadoknadim propušteno. Ako to ne učinim sada, zauvijek ću žaliti za propuštenom prilikom", rekla je Bullock. I što je rekla nije porekla. Posljednji film koji je snimila bio je ‘‘Bullet Train‘‘ koji je s prikazivanjem krenuo 2022., i od tada nije stala pred kamere.

Sandra Bullock 2010. posvojila je sina Louisa Barda koji ima 13 godina, a pet godina kasnije tada trogodišnju djevojčicu Lailu, danas 11-godišnjakinju. Za sina je jednom rekla kako je vrlo mudro, duhovno i ljubazno biće, a za kćer tvrdi da će svojom upornošću sigurno jednom postati američka predsjednica.

U proces posvajanja sina ušla je zajedno s tadašnjim suprugom Jessejem Jamesom od kojeg se brzo razvela zbog njegove nevjere. Tako je postala samohrana majka što ju nije pokolebalo da u istom statusu posvoji i kćer. No to je bilo i razdoblje njezinih najvećih filmski hitova koje, naravno, nije mogla odbiti.

image

Sandra Bullock snimljena je s djecom u New Yorku

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Sada moram biti na mjestu koje me čini najsretnijim, a to je moj dom. Zbog posla to do sada nisam mogla jer glumački poziv ne možete raditi ako mu niste predani 24 sata na dan. Umjesto čitanja scenarija, moj novi popis obaveza će se vrtjeti oko društvenog kalendara moje djece. Poslu ću se ponovo posvetiti kada mi djeca dovoljno odrastu i približe se dvadesetim godinama", objasnila je glumica i filmska producentica koja svoju djecu drži daleko od očiju javnosti pa su rijetki trenuci kada ju se s njima može vidjeti.

Sandra Bullock je poznata po velikoj borbi za zaštitu privatnosti svoje djece pa je više puta tražila sudsku zabranu objavljivanja njihovih fotografija u medijima. Kako je više puta priznala, najviše ju brine što kao majka bijele kože odgaja dvoje Afroamerikanaca u društvu koje još uvijek ne preza od rasističkih ispada.

‘‘Kao bijeli roditelj koji voli svoju djecu više od samog života, bojim se svega. I znam da im prenosim taj strah, ali si ne mogu pomoći. Razmišljam o tome što će sve doživjeti kada jednog dana napuste dom‘‘, otvoreno je progovorila o svojim roditeljskim brigama. A na pitanje da li ju njezina djeca smatraju cool mamom, odgovorila je: ‘‘Kada previše prigovaram onda im nisam cool, ali kada dođem doma s kolačima onda sam im super.‘‘

Linker
08. travanj 2024 21:39