SRETNE VIJESTI

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger očekuju treće dijete: ‘Sad smo brojčano nadjačani!‘

Srpska tenisačica i slavni njemački nogometni reprezentativac roditelji su dvojice sinova, Luke i Leona, a njihova obitelj uskoro će dobiti pojačanje.

Četveročlana obitelj Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera uskoro će dobiti pojačanje. Proslavljena srpska tenisačica i njemačka nogometna zvijezda sretnu su vijest o dolasku trećeg djeteta danas su podijelili sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

"Službeno smo brojčano nadjačani", našalio se poznati par uz zajedničku fotografiju, na kojoj su nasmiješeni obgrlili Anin zaobljeni trbuščić.

image

Ana i Bastian sa sinovima Lukom i Leonom

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ana i Schweini sudbonosno "da" su izrekli 2016. godine u Veneciji, nakon dvogodišnje veze. Roditelji su dvojice sinova - petogodišnjeg Luke i trogodišnjeg Leona. U razgovoru za srpsku televiziju Nova, Ivanović je ispričala kako se njihova djeca nose sa slavom svojih roditelja.

image

Vjenčali su se 216. u Veneciji

PEOPLE PICTURE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Oni uopće ne znaju tko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo jako je zanimljivo, jer njima to uopće nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se dogodilo da su Bastiana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao ‘mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom?‘. Ja sam ga pitala što on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lijepo. Tako da ih ne želimo opterećivati, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važno" otkrila je.

01 - Modified: 2023-05-13 07:17:00 - Feat.: 0 - Title: Ana Ivanović oduševila videom novorođene bebe: ‘Pozdrav svijete, naša su srca puna ljubavi‘
01 - Modified: 2023-05-13 07:17:00 - Feat.: 0 - Title: Ana Ivanović oduševila videom novorođene bebe: ‘Pozdrav svijete, naša su srca puna ljubavi‘
Linker
30. svibanj 2023 15:27