Ponovno mama

Ana Ivanović oduševila videom novorođene bebe: ‘Pozdrav svijete, naša su srca puna ljubavi‘

Nekadašnja teniska šampionka i njezin suprug Bastian Schweinsteiger, bivši njemački reprezentativac, objavili su prekrasan video i predstavili prinovu, svog trećeg sina, svijetu.

Nekadašnja teniska šampionka i jedna od najljepših sportašica svijeta, Ana Ivanović, oduševila je pratitelje videom bebe, trećeg sina kojeg je nedavno rodila. Sa suprugom, legendarnim nogometašem "Bayerna" Bastianom Schweinsteigerom, jedna od najljepših tenisačica svijeta, dobila je trećeg sinčića. Prvim videom predstavila je prinovu, a "scenarij" koji su suprug i ona posložili u videu, sve je oduševio. Otkriva majušne prstiće bebe, nad kojom će, kao i nad starijim sinovima, petogodišnjim Lukom i trogodišnjim Leonom, pomno bdjeti. To bi, čini se, mogla biti poruka njene prekrasne video priče: uz malenu ruku prinove, u videu se pojavljuju njene i suprugove ruke, potom se vide i ruke starijih dječaka te svi skupa "pričaju" priču o neopisivoj ljubavi.

"Pozdrav svijete, naša su srca puna ljubavi. Jako se veselimo vremenu koje je pred nama!", napisala je u objavi ponosna mama.

S veznjakom "Bayerna" i nekadašnjim njemačkim reprezentativcem 2014. spojio ju je humanitarni izazov Ice Bucket Challenge na društvenim mrežama. Dotad su gradili prijateljstvo, pa ga je tenisačica bez ikakvih primisli, nominirala za izazov. Naime, poznati su se polijevali kantama ledene vode kako bi se njihovi pratitelji upoznali s posljedicama ALS-a, amiotrofične lateralne skleroze te ih senzibilizirali kako bi se prikupila sredstva za istraživanje teške bolesti. On ga je prihvatio, polio se ledenom vodom, poslao joj intrigantnu poruku i tako su se počeli viđati.

image

Sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Nogometaš je tada bio u sedmogodišnjoj vezi s glumicom i manekenkom Sarom Brander. S partnericom je dijelio isti krov i očekivalo se da će se vjenčati. Stoga je kao grom iz vedrog neba odjeknula vijest da se Bastian viđa s Anom. Ekspresno je okončao vezu sa Sarom, a potom je prohodao sa srbijanskom šampionkom. Vjenčali su se 13. srpnja 2016. u Veneciji, gradu za koji ih vežu romantične spone, a ovih dana u njihovu je obitelj stigla još jedna beba čije ime još nisu otkrili.

Linker
25. travanj 2024 03:59