ne skriva radost

Ana Radišić pokazala muškarca kojim se ponosi: ‘Godinama radi i stvara za druge‘

Brat voditeljice Zvonimir Radišić uspješan je domaći glazbenik, koji je upravo izdao svoj prvi album.

Voditeljica Ana Radišić ne krije da je jako ponosna na svog brata, jazz glazbenika Zvonimira.

"Ponosna? Do neba i natrag. Najtiši, kada treba raditi. Skroman kada treba pokazati. Zahvalan? Onim za što diše i živi. Glazbom", započela je Riječanka.

Potom je pojasnila da je njen brat godinama radio, stvarao i ostvarivao za druge.

"Nakon 20 godina sviranja najdražeg instrumenta, na red je došao debitantski jazz album", otkrila je i dodala da se album zove "New Horizons".

Predstavljanje albuma održat će se u srijedu, 17. kolovoza, u 21:30 sati, a skladbe će izvoditi Zvonimir Radišić trio odnosno Henry Radanović na kontrabasu, Tonči Grabušić na bubnjevima te Zvonimir na gitari.

image

Ana Radišić ponosna je na brata

MATEJ DOKIC CROPIX

"Pričati o vlastitoj glazbi za mene je dosta teško, intimno, a zapravo je i nepotrebno. Svaka od skladbi je nastala neplanski, kao jedna crtica iz života, vođena emocijama, a svakom novom izvedbom evoluira i poprima novi ogrtač dok je esencija tih trenutaka i dalje tu. Pustio bih svakom slušatelju da stvori svoju sliku i, nadam se, odvede se na neko drugo mjesto", ističe Zvonimir te otkriva da naziv albuma kao i istoimena skladba imaju itekako emotivnu crtu nastali su u trenutku kad je mladi glazbenik saznao da će postati otac.

Ana svoj ponos na brata ne skriva te mu je poručila: "Bravo braco! "

Linker
25. travanj 2024 06:30