MARE MILIN
GODINA IZ SNOVA

Andrija Jarak pamtit će 2023.: Proslavio je 30 godina karijere i 25 godina braka

Andrija Jarak jedan je od 11 zvijezda novogodišnje naslovnice. Iako je 2023. bila turbulentna i izazovna njemu će ostati u najboljem sjećanju - poslovno i privatno.

Andrija Jarak jedan je od 11 zvijezda novogodišnje naslovnice. Iako je 2023. bila turbulentna i izazovna njemu će ostati u najboljem sjećanju - poslovno i privatno.

Godina na izmaku za novinara Andriju Jarka bit će upamćena kao slavljenička - tridesetu godišnjicu svoje karijere obilježio je televizijskim projektom "Dosje Jarak" u kojem se iznova bavi slučajevima iz crne kronike koji su potresli hrvatsku javnost, najavio je i nastavak uspješnog serijala, a sreća ga je pratila i u privatnom životu - sa suprugom Ivanom proslavio je 25 godina braka.

"‘Dosje Jarak‘ ušao je u dnevne boravke drage publike i zbog toga sam sretan. Moja najbolja profesionalna odluka - doći na RTL - i jedna od nekoliko najboljih u životu - materijalizirala se u kvalitetnoj emisiji, zbog čega sam jako zadovoljan. Privatno smo osluškivali odjeke ‘Dosjea‘, hvatali trenutke odmora, a posebno supruga i ja promatrali zadovoljstvo naše troje djece, Ivana, Anamarije i Lucije, koji postaju odgovorni ljudi. Sjajan osjećaj", govori Andrija Jarak.

image

ANDRIJA JARAK NOSI ODIJELO PIERRE CARDIN; REMEN HUGO BOSS, MASS; PRSTEN PRIVATNO VLASNIŠTVO; MOKASINKE ZARA, ARENA CENTAR

MARE MILIN

Blagdane provodi u rodnom Dubrovniku gdje će i dočekati Novu godinu. "Ovo vrijeme je za našu obitelj neizmjerno važno jer smo svi na okupu. Obiteljski blagdani u punom smislu te riječi. Najljepše razdoblje u godini. I za duh i za tijelo. Moja Ivana je velika majstorica u kuhinji i kada govorimo o specijalitetima, uvijek je bogato, slasno i puno iznenađenja", kaže Andrija.

image

kreativno vodstvo ROMANO DECKER
stilisti MARKO PLUKAVEC i SLAĐANA DIVJAK
make up SIMONA ANTONOVIĆ
stilistica kose MILENA MARŠIĆ @Salon Glamour
asistent fotograkinje za postprodukciju VJERAN LISJAK asistentica šminke IVANA ČEŠLJAR
asistenti kose IVA KADA i ZVONIMIR ANDRIĆ JURIŠIĆ

MARE MILIN

U nadolazećoj godini ima skromne želje. "Doma je sve posloženo kako treba, neka se ništa ne promijeni. Poslovno si želim dobre teme, kvalitetne emisije te da me još dugo prati osjećaj slobode i povjerenja koji imam na RTL-u jer tada mogu dati najbolje od sebe", zaključuje.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
26. travanj 2024 14:59