Izabrala je

Angelina otkrila s kojim je filmskim partnerom snimila najbolju vruću scenu (nije s Bradom)

Njezina najseksepilnija scena dogodila se u trileru ‘Sakupljač kostiju‘ s Denzelom Washingtonom u kojoj nema fizičkog kontakta i baš joj je taj detalj bio najuzbudljiviji.

Bilo je pitanje vremena kada će Angelina Jolie otkriti koja joj je scena seksa na filmu bila najuzbudljivija. To je već učinio njezin bivši, Brad Pitt. Rekao je kako mu se najviše svidjelo valjanje po sijenu s glumicom Shalane McCall u seriji "Dallas" na početku njegove karijere. Shalane mu je (nakon te scene) postala djevojka i u stvarnom životu pa je, zacijelo, bio iskren. Najuzbudljivija scena seksa po izboru Angeline Jolie odigrala se bez konkretne, fizičke intimnosti. Tehnički gledano, klasičnog seksa nije bilo što je ocijenila kao zanimljivo iskustvo.

image

S Denzelom Washingtonom u filmu ‘ Sakupljač kostiju‘

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Radi se o trileru "Sakupljač kostiju" iz 1999. godine. Tumačila je ulogu policajke Amelie Donaghy, a partner joj je bio holivudski glumac Denzel Washington. Kako je njegov lik, genijalni forenzički stručnjak s invaliditetom Lincolnom Rhymeom paraliziran zbog prethodnog ranjavanja, između njih se razvio poseban odnos. Angelina Jolie izjavila je da je uživala zavodeći Washingtonov lik u oslanjajući se na svoj um, a ne na ljepotu.

"Ono što je fascinantno jesu putovanja koja su naši likovi poduzeli i dubok odnos koji se postepeno razvija među njima. Najbolji seks koji sam ikada imala bio je u ovom filmu. Bilo je sjajno zavesti nekoga svojim umom, jako me napalilo", prenosi The Mirror.

image

Scena iz filma ‘Gospodin i gospođa Smith‘

20TH CENTURY FOX/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Nije spomenula film "Gospodin i gospođa Smith" na čijem su setu seksi scene s bivšim suprugom, Bradom Pittom, zapalile oboje. Plamen je trajao dvanaest godina, a sudski epilog nekad strastvene ljubavne priče, borba za skrbništvo nad njihovom maloljetnom djecom, 16-godišnjom kćeri Shiloh te 14-godišnjima blizancima Vivienne i Knoxom, još traje.

image

Holivudska glumica s djecom na londonskoj premijeri filma ‘Eternals‘

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Njihovi usvojeni sinovi, 21-godišnji Maddox i 19-godišnji Pax te 18-godišnja kćer Zahara mogu sami odlučiti žele li se družiti s ocem, koji silno žali što više nemaju blizak odnos. Nesretan otac pokušava ubrzati postupak. Htio bi da se završi prije nego i preostalo troje djece postane punoljetno.

Linker
15. travanj 2024 21:38