SOPA IMAGES/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
POSTAVLJANJE GRANICA

Anne Hathaway na meti kritika zbog viralnog videa: Je li glumica u pravu?

Iako se radi o trenutku koji se odvio prošlog ljeta nakon revije kuće Valentino, tek je sad postao viralan i pokrenuo raspravu je li slavna glumica bila pristojna ili bezobrazna prema svojim fanovima.

Iako se radi o trenutku koji se odvio prošlog ljeta nakon revije kuće Valentino, tek je sad postao viralan i pokrenuo raspravu je li slavna glumica bila pristojna ili bezobrazna prema svojim fanovima.

Žestoka rasprava vodi se na društvenim mrežama nakon što je video susreta Anne Hathaway s fanovima postao viralan. Oskarovka izlazi iz automobila nakon revije kuće Valentino da bi se našla okružena mnogobrojnim obožavateljima koji od nje traže autogram i selfie. Anne Hathaway, odjevena u šljokičastu haljinu boje fuksije, smireno stoji ispred fanova i objašnjava im kako je zapravo sve što za njih može učiniti da zastane i pozira, ali da ništa više od toga ne mogu dobiti.

image

Na premijeri filma "She Came To Me" družila se s fanovima, pozirala za selfije i davala autograme

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

"Ne mogu se fotografirati sa svakim od vas jer vas je previše, ali mogu pozirati ovdje i mahati dok vi fotkate. Žao mi je, želim da imate uspomenu pa ako želite mogu malo mahati. Hvala vam na razumijevanju", čuje se kako Anne govori obožavateljima, a na inzistiranje jedne obožavateljice ponavlja "Ne mogu se fotografirati s tobom jer se onda moram fotografirati sa svima - previše vas je, ali zaista vam hvala."

I dok dio fanova hvali Anne zbog njezine pristojnosti, drugi smatraju kako je bila nepristojna i narcisoidna i da je sve to bilo nepotrebno, odnosno da joj ne bi trebao biti problem napraviti 20 selfija s obožavateljima. Ipak, važno je uzeti u obzir da se ne radi o promociji njezinog novog filma ili drugog projekta gdje je druženje s fanovima očekivano i poželjno, već o privatnom trenutku zvijezde koja se vraća s revije modne kuće Valentino pri čemu je važno poštivati i njezine odluke o tome hoće li u tom trenutku odvajati vrijeme za fanove. Anne je u ovom slučaju postavila granice, ostala pristojna i pokušala svojim obožavateljima objasniti zbog čega je odgovor "ne" te naposljetku napravila i kompromis tako što im je pozirala kako bi ipak imali neku uspomenu s obzirom na to da su je čekali. Što vi mislite?

Linker
27. travanj 2024 06:06