a ponadali smo se

Anne Hathaway objasnila zašto se neće snimiti nastavak filma ‘Vrag nosi Pradu‘

Iako smo dugo željeli ponovno vidjeti gdje su junaci hita s početka 21. stoljeća, slavna glumica rekla je da isti koncept danas ne bi funkcionirao.

Jedan od najpopularnijih filmova s početka dvijetisućitih, čije citate još uvijek koristimo za opis situacija u svakodnevnom životu, zasigurno je "Vrag nosi Pradu" s Anne Hathaway i Meryl Streep u glavnim ulogama.

To je bezvremenska priča o ženskoj snazi, transformaciji i nemilosrdnom svijetu biznisa koja je mnogima od nas otvorila neke druge perspektive. Iako bismo voljeli vidjeti nastavak ovog hita iz 2006., Hathaway je za The View otkrila zašto on ne bi bio dobra ideja.

image

Meryl Streep i Anne Hathaway u ‘Vrag nosi Pradu‘.

FOX 2000 PICTURES/AFP/PROFIMEDIA

"Nisam sigurna da će doći do toga jer je film bio u potpuno drugom razdoblju. Sada je sve postalo digitalno, a ‘Vrag nosi Pradu‘ bio je usredotočen na koncept proizvodnje fizičkog časopisa. Sada je sve drukčije", objasnila je glumica.

Iako Vogue, prema kojem je koncipiran imaginarni modni časopis iz filma pod nazivom Runway, još uvijek izdaje fizički magazin svakog mjeseca, glumičina poanta itekako stoji jer se sve više brendova okreće digitalnim izdanjima.

Ipak, Hathaway priznaje da nije odoljela razmišljanju o tome kako bi priča dalje tekla.

"Primamljivo je razmišljati o tome da Andy i Emily trebaju Mirandi donijeti kavu, a ona je negdje u Europi i usput pokupe Stanleyja Tuccija u talijanskom restoranu. To je primamljivo, ali mislim da se to neće dogoditi. Mogli bismo to ponovno pokrenuti, dobiti neke nove ljude i učiniti to", dodala je glumica.

image

Anne Hathaway, Anna Wintour i Serena Williams.

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Hathaway je nedavno rekreirala legendarni stajling iz hit filma, a sjedila je uz Annu Wintour, dugogodišnju urednicu Voguea, koja je poslužila kao inspiracija za kultni film. Anne je u adaptaciji istoimenog romana utjelovila Andy Sachs, asistenticu zahtjevne modne urednice Mirande Priestley, a za ulogu Mirande, Meryl Streep je zaradila nominaciju za Oscara.

Linker
15. travanj 2024 22:42