nije dobro

Anne Heche je u komi i bori se za život

Iako su strani mediji pisali da je glumica stabilno, njezin glasnogovornik kaže da to nije istina jer joj je zbog teških ozljeda stanje kritično.

Nakon što je u petak 5. kolovoza zadobila opekline u prometnoj nesreći, glumica Anne Heche hitno je prevezena u bolnicu, gdje je odmah intubirana.

Iako je bila u životnoj opasnosti, strani mediji su pisali da je glumica sada stabilno, no njezin glasnogovornik te je navode demantirao te rekao da se Heche nalazi u komi.

image

Automobil od Anne Heche.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Prethodna izvješća u kojima se navodi da je Anne Heche stabilna bila su netočna. Ubrzo nakon nesreće, Anne je ostala bez svijesti, pala je u komu i u kritičnom je stanju", rekao je glasnogovornik. Dodao je da je glumica zadobila teške ozljede, među kojima su opekline i ozljeda pluća, a to sve zahtijeva kiruršku intervenciju.

Pred Heche je sada velika borba, a njezin bivši partner James Tupper zamolio je sve koji je vole i podržavaju da joj šalju pozitivne vibracije. "Molim vas za vaše misli i molitve za ovu divnu ženu, glumicu i majku večeras", napisao je kanadski glumac s kojom Heche ima 13-godišnjeg sina Atlasa.

Podsjetimo, Anne se svojim Mini Cooperom u petak ujutro zabila u garažu u naselju Mar Vista u predgrađu Los Angelesa te pobjegla s mjesta nesreće. Potom je izgubila kontrolu nad vozilom i zabila se u prizemlje obiteljske kuće. Njezin automobil se istog trena zapalio.

image

Anne Heche je viđena kako udara u nečiju garažu.

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prema snimkama koje su dobili američki mediji, vidi se da je Heche u vozilu imala bocu s alkoholnim pićem. Još uvijek se ne zna je li bila pod utjecajem alkohola, što će se morati naknadno utvrditi kada se probudi iz kome.

Linker
23. travanj 2024 03:59