CHRISTIAN CHARISIUS/AFP/PROFIMEDIA
pravi prijatelji

Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito 35 godina nakon "Blizanaca" planiraju novi projekt

Rijetka su prijateljstva kakvo imaju ova dva holivudska glumca, podrška su si više od 35 godina koliko se druže, vesele se međusobnim uspjesima pa je Schwarzenegger ovih dana stigao u New York kao bi DeVitu bio podrška u novoj predstavi na Broadwayu.

Rijetka su prijateljstva kakvo imaju ova dva holivudska glumca, podrška su si više od 35 godina koliko se druže, vesele se međusobnim uspjesima pa je Schwarzenegger ovih dana stigao u New York kao bi DeVitu bio podrška u novoj predstavi na Broadwayu.

"Moj brat! Bilo je fantastično vidjeti Dannyja na Broadwayu u predstavi "I Need That". On, Lucy i svi koji su u njoj sudjelovali, zabavljali su publiku i nasmijali ju do suza - jedna od najboljih predstava koju sam ikada gledao, pravi spektakl sa srcem!! Jedva čekam da ponovno radimo zajedno.", napisao je Arnold Schwarzenegger na Instagramu i pohvalio svog prijatelja Dannyja DeVita i njegovu kći Lucy DeVito koji zajedno nastupaju u novoj brodvejskoj predstavi.

Schwarzenegger je na predstavu stigao uoči Nove godine iz Los Angelesa što dokazuje da je prijateljstvo dvojice glumaca čvrsto i nakon 35 godina koliko je prošlo od filmske hit komedije ‘‘Blizanci‘‘ gdje su se i zbližili. Ogroman uspjeh filma u kojem su De Vito i Schwarzenegger igrali genetski modificiranu braću trebao je dobiti i svoj nastavak, ali se to unatoč raznim pokušajima nije dogodilo. Redatelj Ivan Reitman, mag filmske komedije, silno je želio snimiti nastavak u kojem bi se otkrilo da blizanci imaju i trećeg brata, no ta je ideja zauvijek nestala sa smrću slavnog redatelja.

image

Kao blizanci u istoimenom filmu Ivana Retimana gdje su se sprijateljili

©/AFP/PROFIMEDIA

No ovi prijatelji, kako je Schwarzenegger dao naslutiti u svojoj objavi spremaju se za novi zajednički filmski projekt. Zajedno su igrali i u komediji ‘‘Junior‘‘ u kojoj Arnoldov lik, austrijsko- američki znanstvenik pomoću revolucionarnog lijeka ostaje trudan, a nema sumnje da ponovo spremaju neku novu komediju s obzirom na to da su dobitni dvojac za kino blagajne.

‘‘Obožavam s njim raditi jer je beskrajno talentiran‘‘, kazao je filmski snagator o svom prijatelju s kojim je započeo karijeru komičnih uloga. Mnogima je zapravo čudno da gotovo trideset godina nisu radili zajedno, (doduše Schwarzenegger je nekoliko godina proveo u politici i bio je guverner Kalifornije pa je i manje filmova snimao), jer se čuju pa i onda kada svatko radi na drugom kraju Amerike.

image

Najbolja zabava je kod kuće- glumci s Arnoldovim ljubimcima napravili skeč na temu svečanog domjenka u Bijeloj kući

CSPAN/PLANET/PROFIMEDIA

‘‘ Zahvaljujući tehnologiji sada se možemo i gledati i kada nismo na američkom kontinentu, a kada smo doma radije se viđamo u njegovoj kući nego što izlazimo van. Arnie je veliki ljubitelj životinja i njegovi ljubimci vladaju tim imanjem, lutaju okolo i žele vas uloviti i gricnuti.‘‘, izjavio je Danny DeVito u jednom intervjuu otkrivši kako njegov prijatelj i dalje ‘‘punom parom‘‘ dimi svoje skupocjene cigare. No ovom prijateljstvu očito nište ne može naštetiti, a kamoli dim cigara.I mnogi s nestrpljenjem očekuju novi projekt ovih hollywoodskih prijatelja.

Linker
26. travanj 2024 23:32