GUERIN CHARLES/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
bravo!

Ashley Graham ponosno pokazala strije na crvenom tepihu

Slavna plus size manekenka i majka troje djece već godinama koristi svoju platformu za promoviranje pozitivnog gledanja na tijelo te uključivost svih veličina u modi. Bez pardona pokazuje sve svoje ‘nesavršenosti‘, kako online, tako i offline.

Slavna plus size manekenka i majka troje djece već godinama koristi svoju platformu za promoviranje pozitivnog gledanja na tijelo te uključivost svih veličina u modi. Bez pardona pokazuje sve svoje ‘nesavršenosti‘, kako online, tako i offline.

Plus size manekenka Ashley Graham oduvijek je bila iskrena i transparentna sa svojim obožavateljima kada je riječ o njezinom tijelu, trudnoći i roditeljstvu. A da živi ono što promovira na društvenim mrežama dokazuju fotografije s MTV VMA dodjele glazbenih nagrada, na kojima su vidljive njezine strije koje je dobila tijekom trudnoće.

Promoviranje zdravog pogleda na tijelo, odnosno body positivity, dio je Ashleyjinog identiteta zbog čega je prikupila više od 18 milijuna fanova. Na crveni tepih u New Jerseyju došla je u crnoj bodycon haljini s prorezima koja je otkrivala njezin trbuh, sandalama na petu i s nekoliko komada sjajnog nakita.

image

Ashley Graham

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

"Ovo je video za sve mame možda nikada nisu ‘vratile‘ liniju nakon poroda. Za svakoga koga treba podsjetiti da je vaše tijelo lijepo u svom obliku", poručila je ženama u jednom Instagram postu nakon što je rodila blizance Malachija i Romana u siječnju 2022. Ona i njezin suprug Justin Ervin također su roditelji i dvogodišnjeg Isaaca.

Kako je otkrila jednom prilikom, Justin joj je nakon poroda rekao da njezine strije izgledaju kao drvo života, zbog čega je bila još ponosnija na njih. Ashley redovito na društvenim mrežama objavljuje fotografije u donjem rublju jer želi potaknuti druge žene, ali i muškarce, da svoje tijelo doživljavaju kao nagradu, a ne kaznu.

Za časopis Glamour otkrila je da je tijekom poroda imala dosta komplikacija. Naime, Ashley je, kako je opisala, izgubila puno krvi i nije mogla hodati tjedan dana nakon poroda.

"Bilo je to nekoliko najmučnijih sati u mom životu. Blizance sam rodila u razmaku od dva sata, a odmah nakon drugog poroda osjetila sam da mi se crni pred očima. Suprug i babice koje su me porađale kasnije su mi ispričali da sam izgubila svijest. Mislim da je razlog tome bilo obilno krvarenje. Ne znam koliko sam točno bila u nesvijesti, no kad sam došla k sebi svi oko mene su bili u strašnoj panici i samo su mi govorili: ‘Dobro si. Dobro si. Dobro si.‘ Tada mi nisu htjeli reći da sam tijekom poroda izgubila litre krvi. Bilo je stvarno jako dramatično. Nakon svega sam se osjećala tako slabo da sam četiri dana ostala ležati na istom krevetu na rasklapanje na kojem sam i rodila", prisjetila se za Ashley, koja je blizance rodila kod kuće.

Osim toga, imala je problema i s dojenjem.

"Osjećam se zahvalno što sam imala medicinsku sestru za dojenje, koja je radila sa mnom i bila je tako mirna, ljubazna i strpljiva prema meni. Stvarno mi je pomogla da se ispraksam", izjavila je Graham koja je prije rođenja blizanaca doživjela spontani pobačaj.

Linker
27. travanj 2024 06:03